Ohjelmistokehittäjä (PHP) Finnish Design Shopille Helsinkiin

Onko sinulla kokemusta PHP:stä ja nautitko Back End -kehittämisestä? Etsimme asiakkaallemme PHP-kehittäjää verkkokauppa-alustan ja tilausjärjestelmän kehityksen pariin! Mikäli olet kiinnostunut itsenäisestä työstä ohjelmistokehityksen ja rajapintaintegraatioiden parissa, lue lisää alta.

Kuvaus

​Academic Work etsii kokoaikaista Ohjelmistokehittäjää (PHP) Helsinkiin!

​Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Finnish Design Shopille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

Työtehtävä

Ohjelmistokehittäjänä vastaat itsenäisesti tilausjärjestelmän ja verkkokaupan kehittämisestä pääosin PHP-kielellä. Tehtäviisi kuuluvat myös rajapintaintegraatiot eri järjestelmien välillä sekä käyttöliittymäsuunnittelu JavaScriptillä, CSS:llä ja HTML:llä. Pääset myös mukaan toimimaan uusien liiketoiminta-alueiden ohjelmistokehitysprojekteissa ja mobiilioptimoinnin parissa. Työskentelet yhdessä ohjelmistoarkkitehdin kanssa ja toimit Finnish Design Shopin sisäisenä ohjelmistokehittäjänä osana ulkoisen kumppanin ohjelmistokehitystiimiä. Kumppanin ohjelmistokehitystiimi istuu Turussa, joten työnkuvaasi sisältyy työmatkat Turkuun tapaamaan koko tiimiä muutaman kerran kuukaudessa.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Tilausjärjestelmän ja verkkokaupan kehittäminen

  • Rajapintaintegraatiot järjestelmien välillä

  • Käyttöliittymäsuunnittelu

​Asiakkaamme on toimialan globaalis toimija ja suurin osa asiakkaista löytyy Yhdysvalloista.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on noin kolmen vuoden työkokemus PHP:llä tai jollain muulla Back End -kielellä, mutta haluat vähintäänkin ottaa PHP:n haltuun. Tärkeintä tehtävässä pärjäämiseksi on, että kykenet ottamaan työtehtävät haltuun itsenäisesti. Sinulla saattaa olla tehtävään soveltuva koulutus, mutta se ei ole välttämätöntä mikäli pystyt muuten osoittamaan osaamisesi. Lisääthän siis hakemukseesi linkin mahdolliseen portfolioosi. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kolmen vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä (PHP tai jokin muu Back End-kieli)

  • Osaamista seuraavista: JavaScript, HTML, CSS

  • Itsenäinen ote työhön

  • Sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

  • Matkustusvalmiutta

Eduksi katsotaan myös, jos tunnet virtuaaliverkkopalvelut (esim. AWS) ja hallitset versionhallinnan (esim. GitHub).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Kulosaari, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.01.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta. Linkki työpaikkailmoitukseen: https://jobs.academicwork.fi/annons/ohjelmistokehittaja-php-finnish-design-shopille-helsinkiin/15020819?preview=1

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

​Finnish Design Shop on vuonna 2004 perustettu Suomen kattavin designtuotteiden verkkokauppa, joka myy tuotteita Suomen lisäksi kansainvälisesti yli 180 maahan. Modernit toimitilat ja verkkokaupan varasto sijaitsevat Turussa ja toinen toimipiste Helsingin Kulosaaressa. Finnish Design Shop on ollut vuoden 2014 alusta lähtien osa A-lehdet-konsernia. Mediatalo
kustantaa 20 kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30 asiakaslehteä ja useita eri kuluttajaverkkopalveluita. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. 50 henkeä, joista 40 turussa. Koodaus käytännössä kokonaan ulkoistettu Turussa.