Ohjelmistokehittäjä (Python) turvallisuusalan tuotteen pariin Helsinkiin

Etsimme ohjelmistokehittäjää asiakasyrityksellemme Helsinkiin. Onko sinulla vahvaa osaamista Pythonista ja haluat työskennellä mielenkiintoisen kansainvälistä turvallisuutta edistävän tuotteen parissa.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä toimessa tulet työskentelemään monipuolisten ohjelmistokehitystehtävien parissa. Tehtäväsi alkavat testijärjestelmän testien ohjelmoinnista ja tämän jälkeen tutustut kamerajärjestelmiin, joiden parissa tulet työskentelemään. Yrityksessä on joustava ja dynaaminen työilmapiiri ja hyvät työsuhde-edut, kuten ilmainen kuntosali. Asiakasyrityksemme toimii turvallisuusalalla ja heidän ratkaisunsa edesauttaa mm. terrorismin vastaista työtä. Tämä on myös hieno mahdollisuus päästä työskentelemään koneoppimisen parissa.

Tämä tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden päästä myös toisinaan matkustelemaan ympäri maailmaa, mikäli se sinua kiinnostaa. Avainsanat: Python, C/C++, Linux, tietokannat.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä käytännön työkokemusta ohjelmoinnista, mieluiten ainakin yhden vuoden ajalta. Kokeneellekin konkarille kuitenkin riittää haasteita! Suurena etuna nähdään alan työkokemus, mutta myös harrastustaustasta on hyötyä. Hallitset vahvasti Pythonin ja myös perusteet C/C++ -kielestä sekä Linuxista ja tietoverkoista. Lisäksi työskentelet oma-aloittaisesti ja itsenäisesti sekä puhut sujuvaa suomea ja englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään soveltuva koulutustausta
-Vahva Python osaaminen
-Perusteet C/C++ -kielistä, Linuxista ja tietokannoista
-Alan työkokemusta
-Itsenäinen ja pitkäjänteinen työote
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista seuraavista teknologioista: GIT, Shell Scripting, Linux, FreeBSD, OpenBSD, Jira, Confluence, Mac OSX ja IT-infrastruktuurit.

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.09.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme toimii turvallisuusalalla ja heidän ratkaisunsa edesauttaa mm. terrorismin vastaista työtä.

Tanja Laurila tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa hel03@academicwork.fi Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi: 14993574