Ohjelmistokehittäjä (Python) vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Kiinnostaako avoin lähdekoodi? Pidätkö uuden kehittämisestä ja koodaamisesta Pythonilla? Etsimme asiakasyrityksellemme KRP Oy:lle ohjelmistokehittäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työtehtävään Helsinkiin!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan KRP Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään ohjelmistokehittäjänä osana pientä ja leppoisaa tiimiä. Tulet työskentelemään avoimen lähdekoodin pohjalle luodun maksujärjestelmäratkaisun kehityksen parissa pääsääntöisesti Pythonia käyttäen. Toiminnanohjausjärjestelmä pitää sisällään muun muassa kirjanpitoon, projektinhallintaan sekä tuntikirjauksiin liittyviä moduuleita ja pääset työssäsi kehitystyöhön heti mukaan. Kehitteillä on myös mobiiliohjelmisto, jonka jatkokehitys tulee tulevaisuudessa kuulumaan työnkuvaasi. Oman osaamistasosi mukaan, sinulla on mahdollisuus keskustella myös osittaisesta etätyömahdollisuudesta!

Työtehtäviisi kuuluu:

  • maksujärjestelmäratkaisun kehittäminen (Python)
  • käyttöliittymäsuunnittelu
  • mobiiliohjelmiston kehitystehtävät

Avainsanat: Python, JavaScript, Ruby, Linux, PostgreSQL, Azure, HTML, CSS, XML

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on vuoden verran aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksen parista ja hyvää osaamista Pythonista. Lisäksi relaatiotietokannat ovat sinulle tuttuja ja käyttöliittymien parissa työskentely ei ole sinulle vierasta. Mikäli olet vastavalmistunut henkilö, jolta löytyy harrastuneisuutta sekä omia projekteja niin laita ihmeessä projektisi meille myös nähtäväksi! Tärkeintä on, että haluat kehittyä työssäsi ja tehdä monipuolisia työtehtäviä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksen parista
  • hyvää osaamista Pythonista
  • ymmärrystä relaatiotietokannoista
  • kiinnostusta työskennellä monipuolisessa työtehtävässä

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: heti oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.2.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

KRP Oy:n monipuolinen osaaminen ja laaja-alainen kokemus rakentamisen eri osa-alueilla mahdollistavat toimimisen kaikissa kokoluokkaamme soveltuvissa hankkeissa. Sitoudumme projekteihin ja aikatauluihin joustamalla tarpeen mukaan tavoitteen saavuttamiseksi. KRP Oy kasvoi vuoden 2016 aikana merkittävästi. Liikevaihtomme oli vuonna 2015 2,4m€ ja viime vuonna 6,1m€ tuloksen pysyessä positiivisena. Haemme edelleen voimakasta kasvua vuonna 2017. KRP Oy työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä ja kuluvan tilikauden liikevaihtomme on yli 10m€.