Ohjelmistokehittäjä terveydenhuollon tuotekehityksen pariin Commit; Oy:lle

Etsimme omatoimista koodaria työskentelemään terveydenhuoltoalan tuotekehityksen parissa Commit Oy:lla. Oletko jo kerryttänyt hieman kokemusta ohjelmoinnin parista ja haluat päästä kehittämään osaamistasi asiantuntevan tiimin tukemana? Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi ohjelmoinnin parissa ja halutessasi työskentelemään myös asiakasrajapinnassa. Etenemme hakuprosessissa heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa, joten tehtävää kannattaa hakea jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista koodaria vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Commit Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kiinnostavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Commit Oy:llä kasvavan toimialan ansiosta kehitysmahdollisuudet ovat loistavat, joten pääset kehittämään itseäsi kohti huippuammattilaisuutta. Päätehtävänäsi on kehittää erilaisia terveydenhuoltoalan ohjelmistoja ja osallistua tuotteiden kehittämiseen. Työympäristönäsi toimii avoin ja inspiroiva avokonttori valoisassa Keilarannassa Espoossa. Työajat ovat joustavat ja sisältävät mahdollisuuden myös etätyöskentelyyn.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi kasvavalla toimialalla, jossa kehittymismahdollisuudet ovat hyvät.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme omaa jo hieman aiempaa työkokemusta ohjelmoinnista .NET ja SQL teknologioilla sekä kokemusta web-teknologioista. Etsimällämme henkilöllä on myös rohkea ja toimeen tarttuva asenne työtään kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Kokemusta ohjelmoinnista (.NET ja SQL)

-Soveltuva IT-alan koulutus

-Sujuva englannin ja suomen kielen taito

-Omatoiminen ja reipas asenne työtä kohtaan

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on korkeakoulututkinto IT-alalta tai kokemusta muista teknologioista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, joustavat työajat

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoon keilaranta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 22.1.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Commit; Oy on 1989 perustettu suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja myy tuotteita terveydenhuollon organisaatioille. Näillä helppokäyttöisillä ratkaisuilla hallitaan radiologian, leikkaustoiminnan ja seulonnan työnkulku, resurssit ja laatu. Commit; Oy myy myös valittujen kolmannen osapuolten valmistuotteita täydentämään kokonaisratkaisua.

Hae tästä:

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-terveydenhuollon-tuotekehityksen-pariin-commit-oylle/15020377