Ohjelmistokehittäjä vakituiseen työsuhteeseen Pajadata Oy:lle!

Etsimme kehittymishaluista ja oma-aloitteista ohjelmistokehittäjää Pajadata Oy:lle Tampereelle! Mikäli tuotekehitys mielenkiintoisessa yrityksessä, pitkäaikainen työpaikka sekä kasvumahdollisuudet konsernin sisällä kiinnostavat sinua, tämä paikka voi olla sinua varten!

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Pajadata Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

Työtehtävä
Pajadata Oy on kasvava yritys, joka kehittää ohjelmistoja talotekniikan ja rakentamisen tarpeisiin. Yritys tarjoaa palveluitaan ympäri Suomea ja kuuluu pohjoismaiseen Hantverksdata-konserniin. Tässä työssä tehtävänäsi on kehittää Pajadatan talotekniikan ammattilaisille suunnattua palkanlaskennan ohjelmistoa. Tehtäviisi kuuluu ohjelmiston front-end -kehitys toteuttaen uusia ja vielä puuttuvia toimintoja kehitteillä olevaan sovellukseen. Tiimissä käytössä olevia teknologioita ovat mm. JavaScript sekä JavaScriptin ExtJS -framework. Tulet työskentelemään osana yrityksen tuotekehitystiimiä, jonka jäsenet toimivat eri toimipisteillä sekä Suomessa että Ruotsissa.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään itseäsi haastavissa tuotekehityksen tehtävissä. Tämä positio tarjoaa mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa konsernin sisällä haluamaasi suuntaan.

Etsimämme henkilö on
Etsimämme henkilö on rohkea ja oma-aloitteinen. Paljoa aiempaa kokemusta et vastaavista työtehtävistä tarvitse, vaan tärkeintä on, että olet oppimiskykyinen ja motivoinut kehittämään itseäsi! Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen, mutta aiemmin hankkimasi osaaminen JavaScriptistä, CSS:tä ja HTML:stä auttavat sinua tehtävässä. Kiinnostus JavaScriptiä ja sen frameworkeja kohtaan on tehtävässä menestymisen kannalta suotavaa, mutta kaikki hankkimasi osaaminen muista teknologioista (esim. Python) tukevat sinua tehtävässä. Lisäksi sinulta löytyy perusymmärrys http-protokollasta ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi tehtävässä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kokemusta JavaScriptistä ja/tai Pythonista sekä CSS+HTML:stä, joko työn tai omien projektien kautta
  • Rohkea ja oma-aloitteinen asenne
  • Motivaatiota sekä oppimiskykyä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan, jos sinulta löytyy ymmärrystä talotekniikasta ja tilintarkastuksesta. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, esimerkiksi kesätöiden parista. Lisäksi eduksi katsotaan ruotsin kielen osaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.11.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ohjelmisto- sekä tilitoimistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Toimistomme sijaitsevat Tampereella sekä Vantaalla, ja toimialueemme on koko Suomi. Vuodesta 2009 lähtien olemme kuuluneet Tukholmassa päämajaansa pitävään Hantverksdata-konserniin, joka on Ruotsin markkinajohtaja rakentamisen ja talotekniikan ohjelmistoratkaisuissa.