Ohjelmistokehittäjä vakituiseen työsuhteeseen!

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Helsinkiin!

Asiakasyrityksemme on innovatiivinen, kansainvälinen ja kasvava tietoturva-alan yritys, jolla on palkitut tuotteet ja tunnetut asiakkaat. Nyt asiakkaamme etsii ohjelmistokehittäjää R&D-tehtäviin Lauttasaaren toimistolle!

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.

TYÖNKUVA
Ohjelmistokehittäjänä toimit osana R&D-tiimiä, joka kehittää tietoturvaan liittyviä tuotteita. Tehtäviisi kuuluu ohjelmistokomponenttien vaatimusmäärittely, suunnittelu ja toteutus. Tulet työskentelemään ohjelmistokehityksen ja tietoturva-alan huipputekijöiden kanssa mielenkiintoisten ja haastavien asiakasprojektien parissa.
Ohjelmistokehittäjänä pääset kehittämään palkittuja verkkoturvallisuuden tuotteita nuorekkaassa, kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä! Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, haastavat ja merkitykselliset asiakasprojektit sekä mukavan työporukan!

VAATIMUKSET
Etsimällämme henkilöllä työkokemusta C-ohjelmoinnista ja –suunnittelusta. Olet käyttänyt Linuxia esimerkiksi kotikoneellasi tai työelämässä ja TCP/IP-protokollat ovat sinulle tuttuja. Olet motivoitunut tiimipelaaja ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • C-ohjelmointi ja –suunnittelukokemusta
  • Linux-käyttöjärjestelmäosaamista
  • TCP/IP-protokollan tuntemusta
  • Toimit sujuvasti suomeksi ja englanniksi (kirjallinen ja puhuttu)

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on C-ohjelmointikokemusta Linuxilla ja/tai aiempaa kokemusta verkkoturvallisuudesta.

Aloitus: Helmi-/maaliskuu 2014
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen
Paikka: Lauttasaari, Helsinki
Palkka: Kilpailukykyinen, sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 27.1.2014

Hae tehtävää kotisivujemme kautta: http://www.academicwork.fi/jobad/ohjelmistokehittaja/14929525

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.