Ohjelmistorobotiikan (RPA) osaaja Helsinkiin!

Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisten tekoäly- ja RPA-hankkeiden parissa uudessa automatisointitiimissä? Oletko teknisesti orientoitunut ja mahdollisesti kerryttänyt jo hieman aiempaa kokemusta RPAn parista? Etsimme Valtorille Helsinkiin RPA-osaajaa, jonka tehtävänkuvaan kuuluu esimerkiksi automatisointikohteiden kartoittaminen, teknologioiden ja tuotteiden kokeilut ja robotiikka- ja tekoälytoteutusten suunnittelu. Jos kiinnostuit lue lisää ja laita hakemus tulemaan jo tänään!

Kuvaus

​Academic Work etsii kokoaikaista RPA-osaajaa Helsinkiin.

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä ohjelmistorobotiikan asiantuntijana pääset osallistumaan mielenkiintoisiin RPA ja tekoäly-hankkeisiin kehittämään liiketoimintaprosesseja tehokkaampaan suuntaan. Tulet muun muassa tekemään paljon eri teknologioiden ja tuotteiden kokeiluja (esim. minkälaista RPA-teknologiaa tulisi käyttää), osallistut work shoppeihin, kartoitat automatisointikohteita, suunnittelet automatisointiin ja robotiikkaan liittyviä toteutuksia sekä teknisten ongelmien ratkaisut kuuluvat myös työnkuvaasi.

Nyt vuoden alusta aloittanut automatisointitiimi on vielä pieni, mutta kasvaa kevään aikana. Perehdytyksen ja on-boardingin jälkeen pääset yhtenä tiimin asiantuntijoista heti alusta asti vaikuttamaan työhösi.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Teknologioiden ja tuotteiden kokeiluja
  • Automatisointikohteiden kartoittaminen
  • Toteutusten suunnittelu
  • Teknisten ongelmien ratkaisu

Tässä tehtävässä pääset laittamaan kädet saveen ja oppimaan paljon tekoälystä ja RPAsta. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten tekoäly- ja robotiikkahankkeiden parissa. Uusi ja moderni toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Sörnäisissä. Valtorin Sörkän toimistolla työskentelee noin 400 henkilöä, mutta fyysisiä istumapaikkoja on alle 300, joka kertookin Valtorin hyvistä etätyömahdollisuuksista. Valtorilaiset kokevat vahvuudekseen hyvän työyhteisön ja hyvän porukan, jossa juhlitaan onnistumisia ja vietetään aikaa yhdessä myös after workien merkeissä.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus it-alalta sekä mahdollisesti aiempaa kokemusta RPAn parista joko opintojen, työn tai harrastuneisuuden kautta. Haemme on teknisesti orientoitunutta henkilöä, jolla ei mene sormi suuhun kiperissäkään tilanteissa.

Oma-aloitteinen työskentelyote, ongelmanratkaisukyky ja timanttiset tiimityöskentelytaidot ovat avainsanoja tässä positiossa. Sinulla on sujuvat suomen ja englannin kielen kirjalliset sekä suulliset taidot.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta (IT)
  • Hieman kokemusta RPAn parista joko opintojen, harrastuneisuuden tai työn kautta
  • Oma-aloitteinen, luova ja aktiivinen työskentelytapa
  • Hyvät tiimityöskentelytaidot
  • Sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Katsomme eduksi ohjelmointitaidon.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Virastotyöaika, 36h 45min/vko

Kesto: 9kk, jonka jälkeen jatko on mahdollista

Paikka: Lintulahdenkatu 5, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistorobotiikan-rpa-osaaja-helsinkiin/15019861.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Valtori eli valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus on valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva virasto, joka tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ict-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viesintäteknisiä palveluja. Valtorilaisia on noin 1 200 ja toimintaa on eri puolella Suomea noin 30 toimipisteessä. Valtorin arvot ovat Vastuullisuus, Yhteinen toimintatapa, Yhdessä tekeminen, Jatkuva kehittyminen ja Hyvä työpaikka

Hae työpaikkaa!