Ohjelmistosuunnittelija

Oletko kiinnostunut ohjelmoinnin lisäksi tietoturvasta? Omaatko oma-aloitteisen ja reippaan asenteen työntekoon? Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa osana motivoivaa tiimiä? Etsimme nyt ohjelmistosuunnittelijaa asiakasyritykseemme Helsinkiin! Jos kiinnostuit, haethan mahdollisimman pian!

Tietoa toimeksiannosta

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistosuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme Deltagon Group Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Pääsääntöisenä työtehtävänäsi on yrityksen tuotteiden ohjelmointi asiakastarpeiden mukaisesti. Ohjelmoinnin lisäksi hoidat muun muassa tuotteiden suunnittelua, testausta ja jatkokehitystä. Toimit osana erilaisia asiakasprojekteja, joten tehtäväsi ovat hyvin vaihtelevia.

Oletko kiinnostunut monipuolisista tehtävistä ohjelmistosuunnittelun parissa? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään tietoturvan parissa osana motivoivaa tiimiä!

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on suuri kiinnostus ohjelmointia ja tietoturvaa kohtaan. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus korkeakoulusta sekä jo hieman kokemusta ohjelmoinnista esimerkiksi omien töiden ja projektien kautta. Erityisesti Linux-tuntemuksesi on asiantuntevalla tasolla, minkä lisäksi omaat myös vahvan PHP- tai Perl-osaamisen. Olet sosiaalinen, reipas sekä oma-aloitteinen ja omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Tässä tehtävässä motivaatio ratkaisee!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kiinnostusta ohjelmointia sekä tietoturvaa kohtaan
  • Kokemusta ohjelmoinnista oman harrastuneisuuden kautta
  • Tehtävään sopiva koulutus korkeakoulusta
  • Vahva Linux-tuntemus
  • PHP- tai Perl-osaamista
  • Vahvat englannin ja suomen taidot

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.8.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistosuunnittelija/14960235

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Deltagon on Suomen johtava toimija luottamuksellisen sähköisen viestinnän ja asioinnin turvaamisessa. Yrityksen ratkaisuilla on jo yli 100 000 käyttäjää Suomessa, ja asiakaskunta koostuu pienistä suuriin yrityksiin sekä aina finanssialan julkishallintoon asti. Ratkaisujen tavoitteena on luottamuksellisen viestinnän varmistamisen lisäksi tehostaa asiakkaiden liiketoimintaa sekä virtaviivaistaa prosesseja.