Ohjelmoija ERP-tehtäviin Turkuun, kokoaika, Turku

Oletko kiinnostunut ERP-järjestelmistä ja näet itsesi tulevaisuudessa konsulttina? Onko sinulla osaamista ja työkokemusta ohjelmoinnista? Etsimme NAV-Suunnittelijaa Turkuun. Tehtävä on hieno mahdollisuus kehittyä tulevaisuuden huippu konsultiksi tai järjestelmäarkkitehdiksi. Hae tehtävää jo tänään, aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian

Academic Work etsii kokoaikaista suunnittelijaa kasvamaan NAV-osaajaksi Turkuun!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työnkuva

Haemme asiakkaallemme suunnittelijaa toimimaan ohjelmoinnin ja NAV-konsultin välissä. Itse NAV-kehitys on ulkoistettu ulkomaille, missä myös koodi tuotetaan. Ymmärrät NAV-järjestelmän ja teet tarvittavat muutokset yhdessä konsultin kanssa sekä lähetät muutostarpeet ulkomaille. Testaat koodit ja laitat ne eteenpäin konsultille. Työ on erinomainen mahdollisuus konsultin tai järjestelmäarkkitehdin urasta kiinnostuneelle ohjelmointitaitoiselle nuorelle ammattilaiselle!

Oletko kiinnostunut konsultin urapolusta tai haluat kehittyä Microsoft NAV -asiantuntijaksi? Hae tehtävää jo tänään, aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tutkinto (esim. teknillinen AMK/DI). Olet taitava ohjelmoija ja koulutuksen lisäksi sinulla on jo työkokemusta ohjelmointitehtävistä. Haluat kehittyä konsulttina tai asiantuntijana etkä pelkää työskennellä asiakasrajapinnassa. Lisäksi olet kiinnostunut ERP-järjestelmistä, tehtävä on erinomainen mahdollisuus päästä erikoistumaan tulevaisuudessa paljon käytettävään tuotteeseen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. teknillinen/kaupallinen amk)
  • Työkokemusta ohjelmoinnista
  • Halu kehittyä asiantuntijaksi
  • Kiinnostusta ERP kohtaan
  • Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi sekä halua toimia asiakasrajapinnassa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Syksylle, tavoitteena kokoaikainen jatko myös tämän jälkeen

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.05.2015

Hae: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmoija-erp-tehtaviin-turkuun-kokoaika-turku/14955862

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen IT-palveluyritys, joka toimittaa ratkaisuja ja palveluita asiakkailleen, auttaakseen heitä kehittämään omaa kilpailukykyään.