Ongelma Archin asennuksessa (Ratkaistu)

Päätin yrittää asentaa Linux Archin miniläppärilleni pitkän harkinnan jälkeen. Kokeilin onnistuneesti asentaa Archin ensin vanhemmalle tavalliselle läppärille ja se sujuikin ihan ohjeiden mukaan. Miniläppärini on mallia Asus EEEPC 1005PE ja koin seuraavia ongelmia yrittäessäni asentaa Archia:

-Uusimmalla netboot imagella usb bootti kaatuu, herjaa jotain, ettei bootti käynnistynyt/löytynyt 30 sekunnin aikana. Bootti siis alkaa, mutta päättyy ennen vaihetta, jossa pääsisi asettamaan näppäinasetteluja tai käynnistämään setuppia.
-Unetbootilla tehdyllä boottitikulla (image jotakuinkin vuosimallia 2008) pääsen kyllä setuppiin asti, mutta jostain syystä verkkokortin moduuleita ei löydy, eikä tietojen hakeminen netistä tällöin onnistu.

Yritin joskus aikaisemmin Debiania asentaa ja siinä oli samat ongelmat, uudemmasta .isosta tehty bootti ei toiminut ja unetbootin setup ei tunnistanut verkkokorttia.

EDIT: Nyt sain asennuksen pelaamaan… piti vain ladata uusi .iso, siirtää se tikulle ja saada tikku oikeaan porttiin, että kone osasi buutata siltä.

Nyt sitten tulikin ongelmia X:n kanssa. Asuksen koneessa on joku miniläppärien oma näyttis, jolle en osaa ilmeisesti hakea oikeaa ajuria ja asetuksia. Latasin vesa-ajurit, mutta kokeillessani X:ää, näyttö vain pimenee ja joudun sokkona reboottaamaan koneen. Osaisiko joku neuvoa mitä asetuksia kannattaisi kokeilla?

EDIT2: Tuurilla löyty oikea ajuri ja nyt näyttää toimivan X kuten pitääkin. Jos jollain muulla samanlaisia ongelmia, niin kannattaa kokeilla # pacman -S xf86-video-intel