Ongelma, ei näy live

Eli bb liveä yritän kattoa :smiley: mut valittaa että silverlightiä ei ole asennettu. No kun yritän sitä asentaa, heittää mut moonlight sivulle, joka siis ilmeisesti sama kun silverlight? No oon useemman kerran asentanu ton uusimman päivityksen moonlightistä mut silti valittaa sina samaa kun videoo yrittää kattoo. Mitäs mun nyt pitäs tehä? Muuta ku vaihtaa takas windowssiin? Auttakaa gurut.

Joo, ei ole ihan ongelmaton Ubuntussa: http://forum.ubuntu-fi.org/index.php?topic=36283.0
Silverlight on Microsoftin tekniikka, Moonlight taas on sen avoimen koodin toteutus, jonka on tehnyt Novel (yhteistyössä Microsoftin kanssa? joku sopimus niillä ainakin oli). Valitettavasti se lahaa perässä ja Microsoftilta itseltään on turha toivoa tukea Linuxille. Voi olla ettet (ainakaan ihan heti) saa sitä näkymään Moonlightilla, en tiedä toimivatko nuo VLC-kikat mitä tuolla on ehdotettu. Enkä katso bb:a. :wink:

Katsomon videot eivät toimi ennen kuin Moonlight-selainlaajennos on päivitetty vastaamaan uusinta Silverlightin versiota (vähintään 4.0.60831.0). Se toimi aika pitkään, mutta katsomo päivitti silverlightinsa kaikista uuteen ja kun tää laahaa perässä niin siksi ei toimi. Ja se voi kestää siis tuo että ne saa koodattua lisää tavaraa tuohon. Katsoithan että sun koneesi tukee SSE2-tukea ja katsoit vinkkiä wikistä. http://linux.fi/wiki/Katsomo