Opi koodaamaan 12 viikossa ja aloita ura it-konsulttina!

Haluatko saada maksuttoman intensiivikoulutuksen ja vakituisen työpaikan IT-alalta, vaikka et olisi aiemmin koodannut päivääkään? Academyssä se on mahdollista, sillä tämän koulutusohjelman pääpaino on siinä, mitä sinusta voi tulla, ei siinä mitä olet tehnyt aiemmin. Koulutamme ensi kevään aikana 15 motivoitunutta ja vahvan loogisen päättelykyvyn omaavaa henkilöä, joilla on kunnianhimoa valmistua IT-konsulteiksi. 12 viikon aikana opit koodaamaan mm. JavaScriptillä ja takaamme sinulle vakituisen työpaikan valmistuttuasi – taustastasi riippumatta. Ilmoituksen lopusta löydät linkin loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaaviin testeihin, jotka sinun on läpäistävä voidaksesi hakea koulutusohjelmaan. Tartu tähän mahdollisuuteen ja hae jo tänään! Paikat koulutusohjelmaan täytetään sitä mukaan, kun oikeat henkilöt löytyvät – mahdollisesti siis jo ennen hakuajan päättymistä.

KUVAUS
Academy tarjoaa intensiivisen koulutuksen motivoituneille ja vahvan loogisen päättelykyvyn omaaville henkilöille, joilla on kunnianhimoa valmistua IT -konsulteiksi vain 12 viikossa. Tämän koulutusohjelman pääpaino on JavaScript-kielessä sekä sen eri frameworkeissa (Angular & React). Lisäksi koulutamme sinulle back end -kehitystä, pilvipalveluiden käyttöä, käyttöliittymäsuunnittelua ja tietokantoja. Koodauksen lisäksi valmennamme sinua viestintä- ja vuorovaikutustaitojesi kehittämisessä, sillä ne ovat keskeisessä osassa koulutuksen jälkeisessä IT-konsultin roolissasi.

Koulutusohjelmamme on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ja kesään 2018 mennessä Accelarated Learning -koulutusohjelmistamme on valmistunut yli 500 IT-konsulttia kansainvälisesti. He työskentelevät Academic Workin asiakasyrityksissä erilaisissa IT-alan tehtävissä. Lue lisää Academyn FullStack JavaScrip -koulutuksesta Academyn sivuilta .

TYÖTEHTÄVÄT KOULUTUSOHJELMASTA VALMISTUTTUASI

Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina. Työnantajasi koulutuksen jälkeen tulee olemaan Academic Work, ja tulet työskentelemään konsulttina asiakasyrityksissämme. Suurin osa konsulteistamme aloittaa työskentelyn ohjelmistokehittäjänä, ja laajan koulutuksen jälkeen kykenet työskentelemäänkin niin junior front end, back end kuin fullstack tehtävissä. Ohjelmistokehittämisen lisäksi koulutus mahdollistaa työllistymisen useisiin erilaisiin junior tason tehtäviin IT-alalla ja työskennellessäsi IT-konsulttina Academic Workin kautta, voit myös työskennellä myös esimerkiksi testaajana, Scrum -masterina, teknisenä projektijohtajana tai vaatimusmäärittelijänä.

“Suosittelen Academya kaikille, jotka unelmoivat IT-alalla työskentelemisestä. Koulutuksen aikana pääsee haastamaan itseään ja yllättymään siitä, kuinka paljon voi lyhyessä ajassa oppia. Ja mitä parasta, Academyn huikeassa ryhmässä opiskeleminen on hauskaa!” Josefin Reuter, Academy-konsultti

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Academyyn voi hakea kuka tahansa aiempaan taustaan katsomatta, sillä kokemuksen sijasta keskitymme rekrytointiprosessissamme oppimispotentiaaliin sekä motivaatioon. Etsimillämme henkilöillä on kuitenkin hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa. Koulutuskielenä toimii suomi, joten sinun odotetaan osaavan suomea niin suullisesti kuin kirjallisesti ja se on edellytys koulutusohjelmaan valitsemiselle.

Aikaisemman kokemuksen sijasta keskitymme rekrytointiprosessissamme oppimispotentiaaliin sekä motivaatioon. Voidaksesi hakea Academyyn, sinun tuleekin ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testimme. Saat tiedon testien läpäisemisestä 24 tunnin sisällä ja sähköpostiisi hakulinkin, josta pääset hakemaan mukaan koulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si. Tämän jälkeen vuorossa on haastatteluprosessi, sillä motivaatio koulutusohjelmaan osallistumiseen on yhtä tärkeässä roolissa kuin testien läpäiseminen.

KÄYTÄNNÖN ASIAT

Aikataulu:

-Hakuaika koulutusohjelmaan 3.9 – 10.11.2018 (huomioithan että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä)

-Lanseerausilta 10.12.2018, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen opiskelu ennen koulutuksen alkua

-Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 07.01.2019

-Valmistuminen 29.03.2019

-Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen työsopimuksen alku 01.04.2019

Muuta:

-Koulutuksen sijainti: Keilaranta 6, 02150 Espoo

-Työskentelypaikkakunta: Ensisijaisesti pääkaupunkiseutu

-Laajuus: Kokoaikainen (koulutus ja IT-konsultin työ sen jälkeen)

-Hae työpaikkaa: Rekrytointiprosessimme alkaa testeillä, jotka pääset tekemään alla olevasta linkistä. Läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkin 24 tunnin kuluessa, jolla voit hakea mukaan koulutusohjelmaan

-Hae täältä: https://www.academy.fi/program/fullstack-javascript

-Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää, vastaamme mielellämme osoitteessa: info@academy.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

-Yksityisyys: Kun lähetät hakemuksesi Academic Workille, hyväksyt ja suostut että Academic Work käsittelee henkilötietojasi Henkilötietolain mukaisesti. Lue lisää Henkilötietolaki -sivultamme.

ACADEMY

Mikä on Academy?

Koulutamme ja työllistämme motivoituneet, oikeat valmiudet ja tarvittavan kunnianhimon omaavat osaajat uuteen ammattiin niille toimialoille, joilla on todellinen osaamispula. Koulutusohjelmamme on kehitetty yhteistyössä omien alojensa asiantuntijoiden kanssa sekä asiakkaidemme kanssa. Academy kuuluu Academic Workin -konserniin, jolla on lähes 20 vuoden kokemus hr- ja rekrytointitoimialasta. Luotamme Academyssä kattavaan rekrytointiprosessiin, joka varmistaa oikeiden henkilöiden valinnan koulutusohjelmiimme niin motivaation kuin kognitiivisten kykyjen osalta. Tämä saa aikaan koulutusympäristön, jossa motivoituneimmilla henkilöillä on mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalinsa.

Academy on osa Academic Workia ja me yhdessä rakennamme tulevaisuuden koulun, tänään!

Hae täältä: https://www.academy.fi/program/fullstack-javascript