Opi koodaamaan 12 viikossa ja saa varma työpaikka

Haluatko saada maksuttoman intensiivikoulutuksen ja vakituisen työpaikan IT-alalta, vaikka et olisi aiemmin koodannut päivääkään? Academyssä se on mahdollista. Tämä on koulutusohjelma, jossa pääpaino on siinä, mitä sinusta voi tulla, ei siinä mitä olet tehnyt aiemmin. Ilmoituksen lopusta löydät linkin testeihin, jotka sinun on läpäistävä, jotta voit hakea koulutusohjelmaan. Aloitathan prosessin mahdollisimman pian, sillä olemme saaneet kahteen aikaisempaan Academyyn tuhansia hakemuksia. Paikat koulutusohjelmaan täytetään sitä mukaan, kun oikeat henkilöt löytyvät – mahdollisesti siis jo ennen hakuajan päättymistä.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Suomen työmarkkinoilla on huutava pula IT-alan osaajista ja me haluamme muuttaa asian. Olemme perustaneet Academyn, Suomen suurimman opiskelijalle maksuttoman Accelerated Learning -koulutusohjelman. Tarjoamme 30 henkilölle mahdollisuuden muuttaa uransa suuntaa ja opetella koodaamaan 12 viikossa. Luotamme konseptiimme niin vahvasti, että koulutamme sinut maksutta ja sen lisäksi takaamme sinulle valmistuttuasi vakituisen sekä kokoaikaisen työpaikan IT-konsulttina. Työnantajasi on Academic Work, mutta tulet työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA

Academy tarjoaa intensiivisen koulutuksen motivoituneille ja vahvan loogisen päättelykyvyn omaaville henkilöille, joilla on kunnianhimoa valmistua IT -konsulteiksi kolmessa kuukaudessa. Tämän koulutusohjelman pääpaino on Microsoftin teknologioissa ja koulutuksessa perehdyt laajasti C#-sekä .NET –kehitykseen. Pilvipalveluiden kasvun myötä kurssin keskiössä tulee olemaan Microsoft Azure –alusta. Azure on pilvipalvelu, jota voidaan käyttää alustana sekä virtuaalipalvelimille että ohjelmisto- ja sovelluskehitykselle. Lisäksi opetamme sinulle mm. JavaScriptiä, käyttöliittymäsuunnittelua, algoritmeja ja tietokantoja.
Koodauksen lisäksi valmennamme sinua viestintä- ja vuorovaikutustaitojesi kehittämisessä, sillä ne ovat keskeisessä osassa koulutuksen jälkeisessä IT-konsultin roolissasi. Tukenasi sinulla on koko koulutusohjelman ajan juuri tähän tehtävään valittu opettaja, joka valmentaa sinut parhaisiin suorituksiin ja seuraa kehitystäsi aktiivisesti.

“Suosittelen Academya kaikille, jotka unelmoivat IT-alalla työskentelemisestä. Koulutuksen aikana pääsee haastamaan itseään ja yllättymään siitä, kuinka paljon voi lyhyessä ajassa oppia. Ja mitä parasta, Academyn huikeassa ryhmässä opiskeleminen on hauskaa!” Josefin Reuter, Academy-konsultti

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä motivaatiota ja kunnianhimoa menestyä erittäin vaativassa intensiivikoulutuksessa. Koulutusviikot tulevat olemaan äärimmäisen tehokkaita sekä työntäyteisiä, ja yhdessä 29 muun kunnianhimoisen tulevan IT-konsultin kanssa tuemme sinua luomalla ympäristön, joka mahdollistaa nopeutetun oppimisen. Koulutusohjelmamme on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa ja kesään 2018 mennessä Accelarated Learning -koulutusohjelmistamme on valmistunut noin 400 IT-konsulttia kansainvälisesti. He työskentelevät Academic Workin asiakasyrityksissä omien vahvuuksiensa mukaan valituissa IT-alan tehtävissä.

Rekrytointiprosessimme keskittyy hakijan oppimispotentiaaliin, ominaisuuksiin sekä motivaatioon. Jotta voit hakea tehtävään, sinun tulee ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testimme. Tämän jälkeen vuorossa on haastatteluprosessi, sillä motivaatio koulutusohjelmaan osallistumiseen on yhtä tärkeässä roolissa kuin testien läpäiseminen.

Käytännön asiat:

Aikataulu:

 • Hakuaika koulutusohjelmaan 5.2 - 8.4.2018 (huomioithan että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä)
 • Lanseerausilta 25.04.2018, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen opiskelu ennen koulutuksen alkua
 • Kokoaikaisen kulutuksen aloitus 28.05.2018
 • Loma heinäkuun alussa, 2.7 - 15.7.2018
 • Valmistuminen 30.08.2018
 • Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen työsopimuksen alku 03.09.2018

Muuta:

 • Koulutuksen sijainti: Keilaranta, Espoo
 • Työskentelypaikkakunta: Ensisijaisesti pääkaupunkiseutu
 • Laajuus: Kokoaikainen (koulutus ja IT-konsultin työ sen jälkeen. Ajalla 2.7 - 15.7.2018 ei opetusta)
 • Hae työpaikkaa: Rekrytointiprosessimme alkaa testeillä, jotka pääset tekemään alla olevasta linkistä.

Aloita testit:

Läpäistyäsi testit saat sähköpostiisi linkin 24 tunnin kuluessa, jolla voit hakea mukaan koulutusohjelmaan:

 • Mikäli sinulla herää mitään kysyttävää, vastaamme mielellämme osoitteessa: info@academy.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
 • Yksityisyys: Kun lähetät hakemuksesi Academic Workille, hyväksyt ja suostut että Academic Work käsittelee henkilötietojasi Henkilötietolain mukaisesti. Lue lisää Henkilötietolaki -sivultamme.

YRITYSKUVAUS

Mikä on Academy?

Olemme vakuuttuneita siitä, että aika on nyt kypsä uudenlaiselle koulutukselle myös Suomessa. Tämän vuoksi olemme perustaneet Academyn, koulun, joka tarjoaa Accelerated Learning –menetelmään pohjautuvia koulutusohjelmia. Suomen ensimmäiset 20 Academy-konsulttiamme ovat aloittaneet työskentelyn asiakasyrityksissämme ja asiakasyrityksemme odottavat innolla, että saavat sijoittaa tällä hetkellä koulutuksessa olevat 29 konsulttia työskentelemään projektiensa pariin vielä ennen kesää.

Koulutamme ja työllistämme motivoituneet, oikeat valmiudet ja tarvittavan kunnianhimon omaavat osaajat uuteen ammattiin niille toimialoille, joilla on todellinen osaamispula. Koulutusohjelmamme on kehitetty yhteistyössä omien alojensa asiantuntijoiden kanssa sekä asiakkaidemme kanssa. Academy kuuluu Academic Workin -konserniin, jolla on lähes 20 vuoden kokemus hr- ja rekrytointitoimialasta. Luotamme Academyssä kattavaan rekrytointiprosessiin, joka varmistaa oikeiden henkilöiden valinnan koulutusohjelmiimme niin motivaation kuin kognitiivisten kykyjen osalta. Tämä saa aikaan koulutusympäristön, jossa motivoituneimmilla henkilöillä on mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalinsa.

Academy on osa Academic Workia ja me yhdessä rakennamme tulevaisuuden koulun, tänään! Lue lisää: https://www.academy.fi/