Osa-aikainen it-lähitukihenkilö Net-Foodlabille Turkuun

Oletko itsenäiseen työskentelyyn kykenevä it-alan osaaja, kenelle on jo kertynyt jonkun verran työelämän kokemusta? Haluatko työskennellä energisessä tiimissä tehtävässä, jossa saat itse vaikuttaa omaan työkuvaasi? Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, lue lisää ja hae jo tänään!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii osa-aikaista it-lähitukihenkilöä Turkuun!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Net-Foodlab Oy.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä työskentelet it-lähitukihenkilönä ylläpidon, seurannan ja järjestelmien varmuuskopioinnin parissa. Tehtävääsi kuuluu Windows 2012 R2-palvelimen ylläpito sekä muut it-lähituen tehtävät ja teknisten ongelmien ratkaisu. Tiimilläsi on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja tukenasi toimii lähin esimiehesi sekä ulkoiset toimijat.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Ylläpito, seuranta, varmuuskopiointi
  • Muut it-lähituen tehtävät ja ongelmanratkaisu

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti energisen tiimin kanssa mielenkiintoisessa yrityksessä. Kyseinen tehtävä on uusi, joten pääset myös vaikuttamaan omaan työkuvaasi.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva it-alan koulutustausta (AMK/yliopisto) sekä aikaisempaa työkokemusta alalta. Sinulla on kokemusta Windows-servereiden käytöstä ja virtualisoinnista. Henkilönä olet itsenäinen ja systemaattinen, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt osana tiimiä. Tämän lisäksi sinulla on sujuvat suomen ja englannin kielen taidot.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva it-alan koulutustausta (AMK/yliopisto)
  • Aikaisempaa it-alan työkokemusta
  • Itsenäinen ja systemaattinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 1-2 päivää viikossa

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.01.2019

Hae paikkaa tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/osaaikainen-itlahitukihenkilo-netfoodlabille-turkuun/15020507

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Net-Foodlab Oy (https://www.netfood.fi/) on elintarvikesektorin laadunhallinnan asiantuntija, joka on toimittanut palveluita elintarviketeollisuudelle, suurkeittiöille ja valvontaviranomaisille jo yli 20 vuoden ajan. Heidän palveluihin kuuluvat muun muassa laboratoriotutkimukset ja hygieniatestit, laatujärjestelmien rakentaminen sekä koulutukset ja konsultoinnit.