Osa-aikainen Jr. React kehittäjä Helsinkiin tai Tampereelle

Mikäli React kehittäminen on tuttua ja web-käyttöliittymät ovat kiinnostuksen kohteesi, jatka lukemista! Asiakkaamme lanseeraa uuttaa tuotetta, jonka kehitykseen etsimme Jr. React-osaajaa. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työskentely tapahtuu joko Netumin Tampereen tai Helsingin toimistoilla, oman preferenssisi mukaan.

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Jr. React -kehittäjää Helsinkiin tai Tampereelle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Netumille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi).

Työtehtävä

Työtehtävät liittyvät Netumin uuden, IT-omaisuuden hallintaan liittyvän tuotteen käyttöliittymän ja rajanpintojen uudistamiseen sekä kehitykseen. Tehtävänäsi on erityisesti osallistua React-kehitykseen fronttipuolella ja rajapintojen toteutukseen REST APIa hyödyntäen. Tiimiisi kuuluu kolme kokeneempaa senior kehittäjää, jotka päivittäin käyttävät muun muassa seuraavia teknologioita ja työkaluja: Node.js, React-Native, Redux, Javascript, ES6, TypeScript, HTML, CSS3/LESS/SASS, MapBox monien muiden lisäksi. Näitä sinun ei tarvitse osata etukäteen, sillä sinut opastetaan työsi lomassa kyseisten teknologioiden pariin!

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Front-end kehitys Reactilla
  • REST API rajapintojen toteutus

Tehtävä sopii sinulle, joka pyrit kehittämään jatkuvasti omaa osaamisaluettasi. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden syventyä usean eri teknologioiden hyödyntämiseen uuden tuotteen parissa. Näet oman kädenjälkesi ja pääset aktiivisesti vaikuttamaan lopputulokseen.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on joko opintojen, töiden tai harrastaneisuuden kautta jo hiukan kokemusta Reactilla kehittämisestä. Tämän lisäksi toivomme, että REST API periaatteet olisivat tuttuja, sillä tulet työskentelemään juurikin rajapintakehityksen parissa. Työt tehdään tiimissä, tosin tiimisi jäsenet sijaitsevat Porissa. Tämä edellyttää sinulta hyviä kommunikaatio -ja yhteistyötaitoja.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • React kokemusta (koulun, työn tai harrastaneisuuden puolelta)
  • REST API -tuntemusta

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta muista tiimissä käytetyistä teknologioista! Mitä tutumpia mainitut teknologiat ovat, sitä helpommin pääset tässä tehtävässä alkuun.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään vuoden 2019 alusta

Työmäärä: Osa-aika, noin 20 tuntia viikossa. Myöhemmin mahdollisuuksien mukaan kokoaikainen

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Helsinki tai Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.11.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Netum on kasvava ja asiakassuuntautunut tietotekniikan palvelutoimittaja. Teemme digitaalisten palvelujen kehittämistä, tietoturvajärjestelmiä, tietojärjestelmien jatkuvia palveluja ja konsultointipalveluita. Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukava olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Meillä on työaika, jonka puitteissa teemme työmme. Haluamme, että työntekijöidemme työ- ja yksityiselämä on tasapainossa, joten emme teetä ihmisillä kohtuuttoman pitkiä työpäiviä. Työaika on liukuva, ja sen tarkoituksena on mahdollistaa työtehtävien ja yksityiselämän aikataulujen sovittamisen yhteen. Työvälineesi saat valita itse, toki huomioiden asiakasprojektien vaatimukset. Työskentelymuotona suosimme tiimityötä ja ketterää kehittämistä. Toki myös perinteisellä mallilla tekemistä löytyy, sen mukaan miten asiakkaamme haluavat. Kulttuurimme on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään. Työskentelet pääsääntöisesti toimistollamme Tampereen keskustassa, jossa meillä on 40 kokenutta kehittäjää. Yhteensä netumilaisia on yli 80 Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

HAE TÄSTÄ: https://jobs.academicwork.fi/annons/osaaikainen-jr-react-kehittaja-helsinkiin-tai-tampereelle/15016543