Osa-aikainen migraatio-ohjelmoija (Ms Access, SQL)

Oletko kiinnostunut joustavasta osa-aikatyöstä Helsingin ydinkeskustassa, yhdessä Suomen johtavista kulttuuriorganisaatioista? Omaatko hyvät Access-taidot sekä VBA ja SQL osaamista ja haluat työskennellä osana asiantuntevaa tiimiä? Museoliitto etsii nyt osa-aikaista osaajaa tietokantojen käsittelyn sekä tiedonsiirron pariin, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista migraatio-ohjelmoijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Museoliitolla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tietokannan käsittelyn sekä sisäisen kommunikoinnin parissa. Toimenkuvaasi kuuluvat migraatiot Access:in kautta sekä tiedonsiirto eri järjestelmien välillä. Tämän lisäksi tulet tulkitsemaan tietokannan eri dokumentteja ja kommunikoimaan näiden sisältöä sisäisille sidosryhmille. Tulet työssäsi hyödyntämään Accessin ja SQL:n lisäksi myös ohjelmointia VBA:lla. Tässä tehtävässä työskentelet osana kuuden hengen asiantuntijatiimiä.

Positio tarjoaa myös mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn esimerkiksi opintojen ohella. Pääset työskentelemään osana innostavaa ja asiantuntevaa työyhteisöä arvostetussa kulttuurialan organisaatiossa. Saat mahdollisuuden luoda suhteita eri kulttuurialojen asiantuntijoihin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on hyvät IT-taidot sekä aiempaa kokemusta relaatiotietokannoista (SQL ja Access) esimerkiksi töiden tai harrastusten parista. Opiskelet IT-alaa ja olet tottunut Access:in käyttäjä, jolle VBA ei ole vieras käsite. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykenet kommunikoimaan teknisistä asioista yksinkertaisesti ja selkeästi myös erilaisen taustan omaaville henkilöille. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

osaamista relaatiotietkannoista (SQL ja Access) töiden tai harrastusten parista
kokemusta VBA -ohjelmoinnista
migraatiotuntemusta
hyvät vuorovaikutustaidot
sujuva suomen sekä englannin kielen taito
Katsomme eduksesi mikäli olet aiemmin tutustunut Linux-palvelimiin sekä ruotsinkielen taidon.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osa-aikainen-migraatio-ohjelmoija-ms-access-sql/14989872

Aloitus: Heinä-elokuussa 2017

Työmäärä: osa-aikainen, 2-3 pv/vko.

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.6.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Suomen museoliitto on vuonna 1923 perustettu yhdistys, jonka jäseniä ovat museoita ylläpitävät organisaatiot. Toiminta on organisoitu edunvalvonta- ja viestintäpalveluihin, koulutus- ja kehittämispalveluihin, liiton toimintaa ylläpitäviin hallinto- ja tukipalveluihin sekä museokohtaisiin Plussa-palveluihin. Lisäksi Museoliitto omistaa FMA Creations Oy -yhtiön, jonka kautta tuotetaan Museokorttiin liittyvät palvelut.

Suomen museoliitossa ja sen omistamassa yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 16 henkilöä. Kokonaisbudjetti vuositasolla on noin 7 miljoonaa euroa.

Suomen museoliitto missiona on auttaa museoita menestymään.

Lisätietoja Suomen museoliiton toiminnasta saa osoitteesta www.museoliitto.fi pääsihteeri Kimmo Levältä (kimmo.leva@museoliitto.fi, 040 1662816).