Osa-aikainen ohjelmistokehittäjä (Java) Altoros OY:lle Helsinkiin

Oletko yrittäjähenkinen ihminen, jolla on halua kehittyä ja edetä uralla? Altoros OY on kansainvälinen konsultointiyritys, jolla on kuudessa eri maassa toimintaa. Suomessa toiminta on kasvuvaiheessa, joten sinulle on tarjolla oiva mahdollisuus vaikuttaa omalla työpanoksella. Jos omaat jo koodausosaamista ja haluat heti päästä mukaan asiakasprojekteihin, hae paikkaa jo tänään!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii osa-aikaista Ohjelmistokehittäjää Helsinkiin! Työtä on vähintään 10 tuntia viikossa, mutta sinun on mahdollisuus tehdä tarvittaessa myös enemmän.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Altoros OY:lla.

TYÖNKUVA

Ohjelmistokehittäjänä osallistut erilaisiin asiakasprojekteihin. Altoros tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja, jotka voivat liittyä esimerkiksi logistiikkaan, datan käsittelyyn tai analytiikkaan. Olet osa viiden hengen joukkoa ja sinulle tarjotaan vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Tehtävät ovat muuttuvia, joten hakijoilta toivotaan rohkeaa heittäytymistä uusiin tilanteisiin.

Yrityksessä käytettäviä teknologioita ovat mm. Blockhain, Cloud Foundry, TensorFlow, Hadoop, NoSQL, Microsoft .NET, Java, Ruby on Rails sekä JavasScript ja HTML5.

Tehtävä sopii rohkealle ja kunnianhimoiselle henkilölle, joka haluaa edetä urallaan ja uskaltaa rohkeasti esittää omia mielipiteitään työhön liittyen. Altoros on kansainvälinen yritys, joten jos kansainvälinen työympäristö houkuttelee sinua, tämä on juuri oikea paikka sinulle. Työmäärä on alustavasti 10h/viikko, mutta tilanteen mukaan on myös tarjolla huomattavasti enemmän tunteja.

VAATIMUKSET

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta projektityöskentelystä, esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen kautta. Ideaalihakijamme on Backend-kehittäjä itsenäisellä Java osaamisella ja kiinnostuksella analytiikkaa kohtaan. Olemme kuitenkin avoimia teknisen osaamisen suhteen, joten mikäli omaat vahvat taidot C#:lla tai jollain frontend-teknologialla olet yhtä potentiaalinen hakija.

Olet henkilö, joka uskaltaa tuoda omia ideoita ja ehdotuksia esille. Sinulla on pelkäämätön asenne työtä kohtaan ja nautit työskentelemisestä asiakasrajapinnassa. Edellytämme osaamista jostain edellä mainitusta teknologiasta. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvat kommunikaatiotaidot suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä
  • Hyvä Backend osaaminen, erityisesti Java, vaihtoehtoisesti tekninen Frontend osaaminen
  • Aiempaa kokemusta jostain käytettävistä teknologiasta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
  • Rohkea asenne työtä kohtaan
  • Sujuvat kommunikaatiotaidot suomeksi sekä englanniksi

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrystä analytiikasta tai pilviteknologioista (Azure, AWS, or Google Cloud).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, vähintään 10h/viikko

Kesto: 12kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.1.2019

Hae paikkaa tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/osaaikainen-ohjelmistokehittaja-java-altoros-oylle-helsinkiin/15019619

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Altoros OY(https://www.altoroslabs.com/software-development-services-new#service1) on yritys, joka auttaa asiakkaitaan tehostamaan ja kasvattamaan heidän liiketoimintaa hyödyntäen monipuolisesti IT-teknologiaa ja moderneja digitalisaation mahdollistamia keinoja. Altoros on perustettu 2001 ja heidän palveluksessa on noin 300 ammattilaista 7 eri maassa. Suomen tytäryhtiö on perustettu vuonna 2014. Altoroksella on alan johtavaa osaamista mm. seuraavilla alueilla: Big Data, IoT, analytiikka, Blockchain, Machine Learning ja AI.