Osa-aikainen verkkolaiteasiantuntija Nordicmind Oy:lle

Etsitämme ratkaisukeskeistä IT-osaajaa itsenäiseen ja osa-aikaiseen työhön. Tehtävässä toimit liikkuvana verkkolaiteasiantuntijana. Työ suoritetaan pääsääntöisesti asiakkailla ja jokainen työpäivä tuo tullessaan uusia haasteita ja tilanteita. Jos viihdyt asiantuntijatyössä ja sinulla on jo vähän relevanttia osaamista verkkolaitteiden parista, hae paikka jo tänään!

Tietoa toimeksiannosta

Academic Work etsii osa-aikaista verkkolaiteasiantuntijaa Helsinkiin! Työtä on noin 15 tuntia viikossa.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Nordicmind Oy:ssa.

Työnkuva

Toimenkuvaasi kuuluu Huawein verkkolaitteiden, kuten kytkinten, langattomien verkkoratkaisuiden ja reitittimien, asennus asiakkailla pääasiassa Varsinais-Suomessa sekä Etelä-Suomessa. Kyseessä on hyvin liikkuva työ ja jokainen työpäivä on erilainen.

Työssä pääsee tutustumaan moneen eri yritykseen ympäri Suomea. Päivittäisessä työssä saat tukea kokeneemmalta verkkolaiteasiantuntijalta sekä muilta kollegoilta. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa kokeneemmaksi asiantuntijaksi yrityksen sisällä.

Nordicmindin toimipaikka on Helsinki, mutta on myös mahdollista työskennellä esimerkiksi Turusta käsin ja tulla Helsinkiin tarvittaessa. Työ on kausiluonteista, eli joinain viikkoina sinulla saattaa olla enemmän töitä ja toisena viikkona taas hieman vähemmän.

Vaatimukset

Tehtävä sopii ongelmanratkaisusta nauttivalle henkilölle, joka pärjää itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässä. Edellytämme tehtävässä soveltuvaa opintotaustaa sekä näyttöä laiteosaamisesta joko kesätyön, harjoittelun tai oman harrastuneisuuden kautta. Toimit hyvin yhdessä tiimin kanssa ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä työssä tehdään teknistä dokumentaatiota englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Käytännön kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä

  • Sujuvat kommunikointitaidot englanniksi ja suomeksi

  • Hyvät tiimityöskentelytaidot

  • Relevantti koulutustausta IT-alalta, esim. amk/datanomi

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on IT-harrastuneisuutta jo ennestään. Tämän lisäksi Kiinan kielen osaaminen on eduksi tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen, n. 15h/vk

Kesto: 12kk

Paikka: Turku tai Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.10.2018

Hae paikkaa tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osaaikainen-verkkolaiteasiantuntija-nordicmind-oylle/15015563

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi

Yrityskuvaus

Nordicmind OY( https://www.nordicmind.com/) on yritys, joka tarjoaa lisäarvollisten tuotteiden levittämistä ja kehittämistä. Yhtiö perustettiin vuonna 2002. Nordicmind toimii kaikissa Pohjoismaissa, sekä Latviassa, Liettuassa, Virossa ja Venäjällä.

” We concentrate in leading ICT solutions with primary focus and specialized expertise in datacenter infrastructure, availability and security solutions, as well as in devops, cloud technologies, centralized management and Enterprise Open Source. Nordicmind has offices and over 1000 channel partners across its key operating territory in Northern Europe and Russia. The end customers represent all industry verticals covering telecommunication, finance, media, healthcare and governmental departments.”