Osa-aikaisia IT-lähitukihenkilöitä ympäri Suomen Schenkerille!

Oletko IT-alan opiskelija ja haluat päästä kansainväliseen yritykseen toimimaan IT-lähituen tehtävässä? Oletko oma-aloitteinen ja reipas ja pidät liikkuvasta työstä? Academic Work etsii nyt 4 henkilöä Schenkerin IT-lähitukeen kolmen kuukauden projektiin. Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, tämä paikka voi olla juuri sitä, mitä olet etsinyt!

KUVAUS
Academic Work etsii neljä IT-lähitukihenkilöä kolmen kuukauden projektiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Schenker Oy.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä työskentelet IT-lähituen tehtävissä ympäri Suomea Schenkerin eri toimipisteillä. Työtehtävät koostuvat muun muassa Windows -ohjelmistojen asennuksista, laitemäärityksistä ja laitteiden käyttöönotosta. Työtehtäviisi kuuluu myös IT-käyttäjätuki ja – opastus Schenkerin henkilökunnalle. Kaiken kaikkiaan asennettavia asemia on noin 450 kappaletta ja näiden asennus tehdään tämän kolmen kuukauden aikana. Työskentelet tiiviisti kahden hengen tiimissä ja saat tarvittavan perehdytyksen ennen kentälle lähtöä. Toimipisteet sijaitsevat ympäri Suomea, joista osa on pääkaupunkiseudulla ja esimerkiksi kaukaisin toimipiste on Kajaanissa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on ennen kaikkea oikea asenne ja todellinen halu tehdä töitä! Sinulla ei mene haastavienkaan tehtävien edessä sormi suuhun vaan olet oikea tekijätyyppi, jolla on IT-alan opintotausta (esim. datanomi tai tradenomi). Windows -käyttöjärjestelmä sekä Office 365 ovat sinulle tuttuja. Olet ahkera, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Sinulta löytyy ajokortti ja katsomme eduksi, jos sinulla on auto käytössä.

Etsimällämme henkilöllä on:

IT-alan opintoja (esim. datanomi tai tradenomi)

Windows- käyttöjärjestelmä sekä Office 365 tuntemusta

Oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen työote

Ajokortti ja mahdollisuus saada auto käyttöön

Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta IT-alan tehtävistä esimerkiksi kesätyön tai opintojen ohelta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Viimeistään 1.10.2018

Työmäärä: Osa-aikainen, 3-4 päivää viikossa

Kesto: 1.10.-31.12.2018

Paikka: Toimipisteet sijaitsevat ympäri Suomea

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.9.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae tästä:https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osaaikaisia-itlahitukihenkiloita-schenkerille-4-henkiloa/15013308

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
DB Schenker on Euroopan markkinajohtaja raide-, maa- ja yhdistelmäkuljetuksissa. Olemme näkyvimmin esillä kaikilla suurimmilla eurooppalaisilla logistiikkamessuilla ja tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin sopivia kokonaisvaltaisia kuljetusratkaisuja. DB Schenker on myös yksi johtavista meri- ja lentorahdin sekä sopimuslogistiikan palveluntuottajista. Edistämme henkilöstömme ammatilliseen ja yksilölliseen kehittymiseen kannustavaa yrityskulttuuria, josta hyötyvät henkilöstön lisäksi myös asiakkaamme. Meitä schenkeriläisiä on yhteensä lähes 100 000, ja toimimme 130 maassa