Osa-/Kokoaikainen Junior DevOps-kehittäjä Helsinkiin

Oletko loppuvaiheen IT-opiskelija tai vastavalmistunut IT-alan osaaja? Oletko kiinnostunut sovelluksista ja sovellusympäristöistä ja motivoitunut työskentelemään osana ammattimaista tiimiä? Mikäli vastasit kyllä, tässä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi. Etsimme asiakkaallemme Junior DevOps-kehittäjää osallistumaan infrapuolen kehitystehtäviin!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior DevOps- kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme ADA Drive Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

DevOps-kehittäjänä vastaat osana tiimiä muun muassa infrastruktuurin pystyttämisestä ja sen automatisoinnista. Asiakkaamme noudattaa palveluiden kehityksen yhteydessä ”infrastructure as code” -periaatteita ja sovelluksen ohjelmakoodin lisäksi myös infrastruktuurin konfiguraatio tehdään käyttäen siihen soveltuvia tuotteita kuten Terraformia ja Ansiblea. Infrastruktuurin automatisointi ja konfigurointi on toteutettu niin pilvipalveluntarjoajien järjestelmissä (AWS, Microsoft Azure) kuin asiakkaiden omissa palvelinympäristöissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kehitystiimin kanssa ja varmistat omalta osaltasi projektien etenemisen aikataulussa.

Tarjoamme sinulle rennon ja mielekkään työilmapiirin ja työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy myös pingispöydän ja yhteisten aamiaisten äärellä. Kokonaisuudessaan yrityksessä on n. 20 työntekijää, mutta tiimi, jossa tulet työskentelemään koostuu kuudesta henkilöstä. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään huippu IT-osaajaksi.

Työtehtäviisi kuuluu:

Infrastruktuurin pystyttäminen, kehittäminen ja automatisointi (Terraform ja Ansible – työkaluilla)
Löytää parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaiden toiminnan tehostamiseksi
Tehtävä sopii sinulle, joka olet motivoitunut oppimaan uutta ja pärjäät nopeatempoisessakin työympäristössä. Pääset työskentelemään kokeneen henkilön työparina ja saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Positio tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä IT-osaaja. Tämän lisäksi sinulla on osaamista relevanteista teknologioista, joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta ja vahva halu kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja joustava ja viihdyt rennossa, mutta samalla kunnianhimoisessa porukassa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

tietotekniikan alan tutkinto (AMK/yliopisto) tai alan opinnot loppuvaiheessa
ymmärrystä seuraavista teknologioista: Cloud (AWS/Azure) sekä Ansible tai Terraform
oppimisorientoitunut ja motivoitunut asenne
sujuva suomen ja englannin kielen taito
Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on osaamista/ymmärrystä sovelluskehityksestä. Tiimissä käytetään muun muassa Javaa ja JavaScriptiä, mutta arvostamme myös muiden kielten osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen tai väh. 20h/viikko

Kesto: 12 kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

INFOA ASIAKKAASTA

ADA Drive Oy on vuonna 2010 Helsingissä perustettu autoalan palveluihin erikoistunut IT-yritys, joka työllistää yli 20 ammattilaista ohjelmisto- ja autoaloilta. ADA Drive rakentaa erilaisten autoalan toimijoiden kuten autotalojen, huoltokorjaamoiden, rengasliikkeiden ja varaosakauppiaiden keskeisten prosessien automaatiota lisääviä järjestelmiä, jotka tehostavat näiden yritysten toimintaa ja online-myyntiä lisäten samalla asiakastyytyväisyyttä ja –uskollisuutta. ADA Driven ratkaisut mahdollistavat esim. huolto- ja rengaspalveluiden ajanvaraukset ja hinnoittelun loppuasiakkaalle vaivattomasti joko webistä käsin tai mobiililaitteilla.

Yrityksen tilava toimisto sijaitsee Sörnäisissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.’

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osa-kokoaikainen-junior-devops-kehittaja-helsinkiin/14995372