Osa-/Kokoaikainen Junior Web Developer Helsinkiin

Kiinnostaako työskentely Javalla tai JavaScriptilla? Oletko loppuvaiheen IT-opiskelija tai vastavalmistunut IT-alan osaaja? Etsimme asiakkaallemme Junior Web Developeria kasvamaan Fullstack-rooliin! Voit olla taustaltasi painottunut Front- tai Back-End puoleen, tärkeintä on aito halu kehittyä alan parhaimmistoon. Haethan paikkaa pian, sillä täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii nyt Junior Web-Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme ADA Drive Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

Tulet työskentelemään osana asiakasprojektitiimiä, jossa pääset tekemään järjestelmäkehitysprojekteja mm. autohuolto, -leasing ja logistiikka-alan asiakkaille. Junior Web-Developerina työtehtäväsi sisältävät pääosin Web-, mutta myös mobiilipalvelujen kehitystä ja ylläpitoa. Osaamisen karttuessa tulet myös toimimaan asiakkaan tiloissa erilaisissa projekteissa. Tehtävässä pääset mukaan asiantuntevaan tiimiin, jossa työskennellään noudattaen ketteriä kehitysmenetelmiä. Työnkuva muokkautuu aiemman kokemuksesi perusteella ja osaamisen kehittyessä tavoitteena on kasvaa Fullstack-rooliin.

Tarjoamme sinulle rennon ja mielekkään työilmapiirin ja työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy myös pingispöydän ja yhteisten aamiaisten äärellä. Kokonaisuudessaan yrityksessä on n. 20 työntekijää, mutta tiimi, jossa tulet työskentelemään koostuu kuudesta henkilöstä.

Avainsanat: Angular, React, TypeScript, NodeJS, Java.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimme IT-alan opiskelijaa tai vastavalmistunutta tietoteknisen koulutustaustan omaavaa henkilöä, jolla on koulun kurssien lisäksi kokemusta Front-End tai Back-End kehittämisestä omista projekteista tai työelämästä. Olemme erityisesti kiinnostuneita näkemään aiempia Angularilla toteutettuja projektejasi. Luonteeltasi olet joustava, yhteistyökykyinen ja sinulla on kunnianhimoa kehittää osaamistasi.

Etsimällämme henkilöllä on:

tietotekninen koulutustausta (Yliopisto tai AMK)
osaamista Web-kehittämisestä esim. koulun tai omien projektien kautta (etenkin Angularilla)
sujuva suomen ja englannin kielen taito
hyvät yhteistyötaidot ja kehittymishaluinen asenne
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti opintojen ohella (väh. 20h/vko)

Kesto: 12 kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

ADA Drive Oy on vuonna 2010 Helsingissä perustettu autoalan palveluihin erikoistunut IT-yritys, joka työllistää yli 20 ammattilaista ohjelmisto- ja autoaloilta. ADA Drive rakentaa erilaisten autoalan toimijoiden kuten autotalojen, huoltokorjaamoiden, rengasliikkeiden ja varaosakauppiaiden keskeisten prosessien automaatiota lisääviä järjestelmiä, jotka tehostavat näiden yritysten toimintaa ja online-myyntiä lisäten samalla asiakastyytyväisyyttä ja –uskollisuutta. ADA Driven ratkaisut mahdollistavat esim. huolto- ja rengaspalveluiden ajanvaraukset ja hinnoittelun loppuasiakkaalle vaivattomasti joko webistä käsin tai mobiililaitteilla.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osa-kokoaikainen-junior-web-developer-helsinkiin/14995368