Palveluhenkinen IT-tukihenkilö liikkuvaan työhön Helsinkiin

Haluatko työskennellä nuorekkaassa ja asiakaslähtöisessä IT-alan yrityksessä? Oletko hyvä ongelmanratkaisija ja viihdyt asiakaspalvelussa? HS-Works Oy hakee kasvavaan tiimiinsä IT-alan moniosaajaa, joka ratkaisukeskeisesti selvittää asiakkaan kinkkisemmätkin IT-ongelmat. Arvostamme tietotekniikkaan liittyvää harrastuneisuutta ja innostuneisuutta, ja aiempi vastaava työkokemus luetaan vahvasti eduksi. Tehtävä soveltuu niin kokeneemmallekin IT-tukihenkilölle kuin esimerkiksi loppuvaiheen opiskelijalle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa heti, sillä etenemme haussa nopealla aikataululla!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista IT-tukihenkilöä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina HS-Works Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT
Työtehtäviisi kuuluu auttaa asiakkaita heidän tietotekniikkaan liittyvissä ongelmissa, niin puhelimitse kuin paikan päällä. Työ on liikkuvaa ja pääsetkin kohtaamaan erilaisia asiakkaita ja haastamaan itseäsi uusien ongelmien ratkaisussa. Asiakkaan vikailmoitukset voivat olla laidasta laitaan, ja liittyä muun muassa niin työasemaan, verkkoyhteyteen kuin eri ohjelmien tai järjestelmien käyttöön. Suhtaudut joustavasti ja avoimesti erilaisiin työtehtäviin, jotka voivat pitää sisällään esimerkiksi asennettavien tai korjattavien laitteiden ruuvaamista. Tässä tehtävässä hyödynnät ongelmanratkaisukykyäsi ja osaat hakea tietoa kun kohtaat itsellesi uuden ongelman. Tässä sinua tukee myös hyvä sisäinen yhteistyö, ja apua on saatavilla tiimiltäsi.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • IT-tuki asiakkaille paikan päällä ja puhelimitse
 • Ongelmatilanteiden ratkaisu (esim. työasemaan, laitteisiin, verkkoyhteyteen tai ohjelmiin liittyvät ongelmat)
 • Varmistaa erinomaisen asiakaspalvelun laatu
  Tehtävä sopii sinulle, jolla on kiinnostusta ja paloa IT-alaa kohtaan ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden edetä yrityksessä, jossa on matala byrokratia, paljon vaikuttamismahdollisuuksia sekä hyvä meininki! Mahdollisia urapolkuja ovat esimerkiksi esimiestyö, järjestelmäarkkitehti sekä mahdollisuus osakkuuteen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on harrastuneisuutta ja/tai kokemusta IT-alalta, sekä tehtävään soveltuva koulutus, tai opinnot loppuvaiheessa. Erittäin tärkeää on, että olet ongelmanratkaisukykyinen ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kieltä, sekä ajokorttia. Tämän lisäksi eduksi katsotaan Windows & Linux palvelin osaaminen, tietokantojen hallinta sekä minkä tahansa ohjelmointikielen tunteminen.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävän soveltuva koulutus, esim. Tietotekniikka (AMK)
 • Harrastuneisuutta tai kokemusta IT-alalta
 • Ongelmanratkaisukykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Sujuva suomen ja englannin kieli *Ajokortti

Eduksi katsotaan:

 • Windows ja Linux palvelimien tunteminen
 • Aiempi kokemus helpdesk-työskentelystä
 • Ohjelmointi osaaminen (erityisesti PHP)
 • Mahdollisuus käyttää omaa autoa

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/palveluhenkinen-it-tukihenkilo-liikkuvaan-tyohon-kokoaika-helsinki/14998850

Aloitus: 2.1, tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.12.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA
HS-Works Oy tarjoaa IT-palveluita eri ongelmatilanteissa. HS-Works Oy:llä pääset työskentelemään nuorekkaassa tiimissä ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja edetä yrityksen sisällä. HS-Works Oy tarjoaa asiakaslähtöistä IT-palvelua ja ongelmanratkaisukykyä.

Johanna Pätsi
Academic Work
esp02@academicwork.fi