PHP-Ohjelmistokehittäjä, osa-aikainen

Oletko kiinnostunut työskentelemään järjestelmäkehityksen parissa? Etsitkö opintojen ohelle joustavaa osa-aikaista työtä? Ovatko PHP ja MySQL sinulle tuttuja? Etsimme nyt Finmotor Oy:lle osa-aikaista ohjelmistokehittäjää. Tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi 1-3 vuoden korkeakouluopiskelijalle, jolla PHP-koodaus kokemusta löytyy esimerkiksi harrastuneisuuden myötä! Hae tehtävään jo tänään, sillä aloitamme haastattelut heti sopivan henkilön haettua tehtävää.

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista ohjelmistokehittäjää Vantaalle.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Finmotor Oy:lla.

TYÖTEHTÄVÄT

Työnkuvaasi kuuluu toiminnanohjausjärjestelmän kehitys, päivitys ja ylläpito PHP- koodia käyttäen. Tehtävä on hieno mahdollisuus päästä tekemään järjestelmäkehitystyötä yhdessä toimialansa johtavista yrityksistä, joustavilla ja vapailla työajoilla. Alun perehtymisen jälkeen tehtävää voi tehdä etänä itsenäisesti.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimämme henkilö on IT-alan korkeakouluopiskelija (AMK/yliopisto) tai vastavalmistunut. Osaat hyvin perusteet PHP-ohjelmoinnista. Lisäksi hallitset MySQL tietokannat ja Linux toimintaympäristön. Koulukurssit teknologioista riittävät, mikäli ne on suoritettu hyvin arvosanoin. Harrastuneisuuden kyseisten teknologioiden parista katsomme eduksi. Sujuva suomen kieli on edellytys tehtävässä menestymiselle. Odotamme myös oma-aloitteista ja proaktiivista työotetta.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot
-PHP- osaaminen
-Perusteet: MySQL, Linux, Excel
-Sujuva suomen kielen taito
-Oma-aloitteinen, luotettava ja proaktiivinen työote
-Eduksi luetaan ssh-yhteyksien osaaminen sekä graafisen puolen osaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika 5-15 h viikossa

Kesto: 4 kk

Paikka: Vantaa, etätyömahdollisuus

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.2.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA

Finmotor Oy on johtava polttomoottoritekniikkaan, nostolaitekniikkaan ja voimansiirtoon keskittynyt yritys yli 25 vuoden kokemuksella. Toimintaa on Suomen lisäksi myös koko Baltian alueella. Yrityksen edustamat tuotemerkit ovat yleisesti tunnettuja ja laadultaan hyviksi havaittuja. Finmotor pyrkii siihen, että heidän edustamat päämiehet ovat omassa toiminnassaan sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön ja laadun osalta ISO- järjestelmään. Finmotor tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia tuotteita ja rautaista ammattitaitoa edustamallaan toimialalla