PHP-ohjelmoija

Etsitkö itsellesi tehtävää, jossa pääset kehittämään omaa ohjelmointiosaamistasi ja vaikuttamaan yrityksen tulevaisuuden järjestelmien kehitykseen? Onko sinulla hankittuna koulusta, töistä tai omista harrastuksista PHP-osaamista? Etsimme asiakkaallamme motivoitunutta ja kehityshaluista devaajaa kehittämään heidän järjestelmistään entistä parempia. Tehtävä on kokoaikainen ja sinun ei tarvitse asua Helsingin lähistöllä – työtä voit tehdä etänä ihan missä vain!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista PHP-ohjelmoijaa!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä olet osa asiakkaamme kolmen hengen ohjelmistokehitystiimiä. Tiimin vastuulla on yrityksen eri järjestelmien ylläpito ja kehitys. Järjestelmiä on viisi kappaletta, esim. yrityksen ERP ja erilaiset asiakkaille tarjottavat järjestelmät kuten sähköinen huoltokirja. Järjestelmät on toteutettu PHP:lla. Back-endin ja tietokantojen lisäksi pääset työskentelemään järjestelmien käyttöliittymien kanssa. Osaamisesi mukaan pääset tekemään erilaista kehitystyötä – pienempien palikoiden toteuttamisesta uusien ominaisuuksien luomiseen. Työ on luonteeltaan pitkälti itsenäistä työtä ja sinulla on mahdollisuus tehdä töitä ihan missä tahansa. Et ole sidottu toimiston sijaintiin!

Oletko kiinnostunut? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden mielenkiintoiseen kokoaikaiseen työhön.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijamme on hankkinut PHP-osaamista esim. koulussa, omissa projekteissa, tai töissä. Se, mistä osaamisesi olet hankkinut, ei ole olennaista. Käyttöliittymät eivät ole sinulle vieras asia, etkä pelästy termejä kuten Javascript tai CSS. Kykenet tekemään työtä itsenäisesti ja olet oma-aloitteinen työsi kanssa. Toivomme sinulta halukkuutta kehittyä, etsiä tietoa ja omaksua uusia asioita käytännössä. Etsimme henkilöä, joka aidosti innostuu ohjelmoinnista ja hänellä on palava halu päästä kirjoittamaan uusia riviä koodia.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • PHP-osaamista
  • Ymmärrystä käyttöliittymistä
  • Halu työskennellä itsenäisesti

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Vantaa/etänä

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2014

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin tai lähettämääsi hakemukseen liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. http://www.academicwork.fi/jobad/php-ohjelmoija/14950965

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakkaamme on suomalainen huoltoyhtiö, joka kasvaa voimakkaasti. He palvelevat niin omakotiasukkaita, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin Yksi heidän päätuotteistaan on netissä toimiva huoltokirja.