Playstation 3 ja Ubuntu

Jos joku on miettinyt miten saisi ps3:sta ja taulu tv:stä kaiken hyödyn irti niin tässä olisi yksi vaihtoehto sen toteutukseen.
Artikkeli kertoo siis suomeksi miten saat asennuttua Ubuntun PS3:seen. Huomioithan, että tarvitset 40GB tai 80GB version ps3:sta(siis vanha paksu mallinen pleikka, uusi slim malli ei tue enään muiden käyttöjärjestelmien asennusta).

http://tero.sulautetut.fi/?q=content/ubuntun-asentaminen-playstation-3seen

Kaikki asennukset tulee suorittaa omalla vastuulla ja itse en ota mitään henkilökohtaista vastuuta rikkoutuneista laitteistosta taikka ohjelmistosta. :wink:

Huomioithan myös tekijänoikeuden tuohon artikkeliin, saat vapaasti levittää artikkelia kunhan mainitset alkuperäisen lähteen. 8)

Morjens. Osaatko sanoa, toimii Ubuntu 9.10 ongelmitta, vai onko 9.04 suositeltavampi? http://psubuntu.com/ -sivuston tiedot ovat vähän vanhentuneita. Lähinnä kiinnostaa, koska http://www.ubuntu-fi.org/lataa.html -sivun alareunassa linkitän PS3-Ubuntuun. Sen verran tiedän että desktop-levy on ollut lähes joka julkaisussa rikki, joten linkitän alternate-versioon.

Ei kannata vaivautua. Olen yrittänyt tuon ohjeen avulla jo muutaman PÄIVÄN saada linuxia pleikkariin mutta ei vaan onnistu!

Se ei toimi uudella firmiksellä (enää). tosin on siihenkin keinot.


Eero