Poistetun ohjelman poistaminen suosikeista

Ubuntu, Xubuntu. Liekö tää siis gnome-työpöytä.
Käynnistysvalikko on vähän kuin vanhassa windowsissa ja siellä on suosikit-valikko. Siellä näkyy ohjelma, joka on poistettu, mutta miten sen saa sieltä pois lukemasta?
Ottasin kuvakaappauksen, mutta eipä näy pystyvän jos valikko on auki.

Ubuntulla on Unity-työpöytäympäristö ja Xubuntulla on XFCE.

En itse ole käyttänyt Xubuntua paljon, mutta tuoko oikea klikkaaminen valikon, jossa on poista? Jostakin valikosta pitäisi kai löytyä myös valikkomuokkain, jolla pitäisi ainakin onnistua.

Oikean ja samoin vasemman klikkaaminen vain sulkee valikon, mutta jos sovellus on olemassa, klikkaaminen jommalla kummalla käynnistää ohjelman. Jossain muualla kun suosikit-valikossa oikean klikkaaminen avaa valikon, josta ohjelman voi lisätä suosikkeihin tai paneeliin.
Tämä taitaakin olla Kubuntu missä ongelma on :slight_smile: Xubuntu on miniläppärissä ja siellä ei ongelmia ole. Helekutti näiden kanssa menee sekasin :slight_smile:

Jos se on Kubuntu niin sen pitäisi näyttää jokseenkin tältä. Siinä pitäisi onnistua ihan oikealla hiiren painamisella tuo poistaminen.

Näyttääkö tutulta?

Juu. Sai sen pois, kun vaihdoin tuohon sovelluskäynnistintyyliin. Vanhantyylisessä valikossa, jota tykkään käyttää, ei onnistunut.
“Ongelma” ratkesi. Kiitän.