Projektikoordinaattori IT-hankinnan pariin, Helsinki, 6kk

Etsimme organisointikykyistä ja proaktiivista projektikoordinaattoria asiakasyritykseemme Helsinkiin. Mikäli otat asioista aktiivisesti selvää, olet periksiantamaton ja omaksut nopeasti uusia asioita – lue lisää! Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa projektin eteenpäin viemisessä. Koordinoit projektitiimin jäseniä ja pidät huolta aikataulutuksesta. Työskentelet IT-hankintaan liittyvissä projekteissa. Mikäli sinulla on jo hieman kokemusta projektinhallinnasta ja itsenäinen ja energinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö! Etenemme haussa nopeasti - hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista Projektikoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä koordinoit tiimisi jäseniä ja pidät huolen siitä, että asioita tapahtuu ja projekti pysyy aikataulussa. Olet aktiivinen ja ennakkoluuloton koordinoija, joka ottaa selvää asioista ja toimii hyvin paineen alla. IT ja infraymmärrys luetaan vahvaksi eduksi ja auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. Olet ennakkoluuloton ja hankit tarvittavat tiedot oikeilta asiantuntijoilta. Pidät langat käsissäsi erilaisten palaverien ja varauksien osalta, jotta liiketoiminnan kehityspäälliköt voivat keskittyä varsinaiseen asiasisältöön.

Projektin lankojen pitäminen käsissäsi ja aikataulutuksesta huolehtiminen
Asiantuntijoiden motivointi ja koordinointi
Asiantuntijahaastatteluiden litterointi jäsentämällä ja tiivistäen
Raprottien ja raakamateriaalien tuottaminen jos osaamista löytyy
Dokumentaation koordinointi
Työmäärää on mahdollista kasvattaa myös kokoaikaiseksi työtehtäväksi osaamisen ja tarpeen mukaan.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta tai olet opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Sinulta löytyy myös jo hieman kokemusta projektin koordinoinnista. Olet energinen ja arkailematon ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Et myöskään vierasta teknisiä asioita ja puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Sinulla on IT ja tietojärjestelmä ymmärrystä. Sinulla on myös kyky huomioida muita ja verkostoitua. Olet lisäksi aidosti kiinnostunut kehitystyöstä.

Hae tehtävään, jos sinulla on:

-Tehtävään soveltuva korkeakoulutus
-Jonkin verran kokemusta projektinhallinnasta
-Energinen ja itsenäinen työote
-Kiinnostusta kehitystyöhön
-Tietojärjestelmä / IT ymmärrystä ja osaamista
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Lokakuussa mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen, 3-5 työpäivää/viikossa

Kesto: 6 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.09.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on suomalainen pankki- ja vakuutusalan yritys, jonka toimitiloja sijaitsee ympäri Suomea.

Linkki työpaikkaan: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/projektikoordinaattori-it-hankinnan-pariin-helsinki-6kk/14994484