Projektikoordinaattori terveyden ja hyvinvoinnin alalle, Helsinki, 10kk

Etsimme kehitystyöstä kiinnostunutta itsenäistä projektikoordinaattoria asiakasyritykseemme OP-Palveluille Helsinkiin. Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli erilaisten projektien läpiviennissä terveyden ja hyvinvoinnin toimikentällä. Mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä ja aikaansaava asenne, sekä erinomaiset tiimityötaidot, saatat olla etsimämme henkilö! Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, etenemme haussa nopealla aikataululla!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektikoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina OP-Palveluilla.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään erilaisten kehityshankkeiden koordinoinnissa. Saat olla mukana läpiviemässä erilaisia IT hallintoon sekä terveydenhuollon tietojärjestelmiin liittyviä projekteja. Tehtäväsi on varmistaa, että projektit etenevät suunnitelman mukaisesti aikataulussa. Tulet toimimaan yhdessä useiden osaavien sidosryhmien jäsenten kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Erilaisten projektien koordinointi
  • Yhteydenpito eri sidosryhmien kanssa
  • Projektien etenemiseen liittyvä raportointi

Tämä on loistava tilaisuus kartuttaa kokemusta ja oppia lisää projektihallinnasta sekä terveyden ja hyvinvoinnin toimialueesta!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta tai IT-alalta tai olet opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Sinulta löytyy myös jo jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä. Olet energinen ja arkailematon ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Opit nopeasti ja olet valmis heittäytymään erilaisiin projekteihin. Sinulla on liiketoimintaymmärrystä ja navigoit sujuvasti eri IT-järjestelmien parissa. Et myöskään vierasta teknisiä asioita ja puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Sinulla on myös kyky huomioida sekä yksikön päällikön että muiden sidosryhmien tarpeet ja olet aidosti kiinnostunut kehitystyöstä. Sinulla on myös valmius esittää asiasi ja kommunikoida vakuuttavasti.

Hae tehtävään, jos sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutus
  • Jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä
  • Energinen ja itsenäinen työote
  • Kiinnostusta kehitystyöhön
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus terveyden ja hyvinvoinnin alalta sekä tietosuojaan ja tietoturvaan liittyvistä asioista. Myös työkokemus suurista organisaatiosta on hyödyksi.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään huumausainetesti, luottotietojen tarkistus sekä turvallisuusselvitys.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Syyskuussa tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: kesäkuun loppuun 2019, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.8.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

MUUTA TIETOA
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhuoltopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. OP Ryhmän tavoitteena on muuttua asteittain puhtaasta finanssitoimijasta digitaalisen ajan monialaiseksi palveluyritykseksi, jolla on vahva finanssiosaaminen. OPn strategiassa korostuu asiakaskokemuksen kehittäminen palveluita ja toimintoja digitalisoimalla. Liiketoimintojen laajentaminen on aloitettu terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnasta.

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/projektikoordinaattori-terveyden-ja-hyvinvoinnin-alalle-helsinki-10-kk/15012504