Python-osaaja kryptovaluutta-alustan kehitykseen Poriin!

Kiinnostaisiko juuri sinua ohjelmistokehitys maailman johtavan Bitcoin -alustan parissa? Mikäli kyllä, jatka lukemista ja hae mahdollisimman pian! Tarjolla on frontend -kehitystä junior Python -kehittäjälle Poriin. Tässä tehtävässä pääset syventymään lohkoketjuihin ja monipuoliseen front-end kehitykseen, jolla on merkittävä vaikutus LocalBitcoinsin yli puoleen miljoonaan käyttäjään.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Python -kehittäjää Poriin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan LocalBitcoinsille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi).

TYÖTEHTÄVÄ

Kehität LocalBitcoinsin käyttäjäalustaa muuttuvia tarpeita vastaavaksi. Pääsääntöisesti kyse on front-puolen kehityksestä, mutta halutessasi voit syventyä alustan tietoturvakehitykseenkin. Aluksi työtehtävät sisältävät pienempiä muutos- ja korjaustöitä ja sisäisten työkalujen ohjelmointia kokeneemman ohjelmoijan avustuksella. Myöhemmin osaamisesi kasvaessa tavoitteenaasi on luoda uutta ja kehittää järjestelmää eteenpäin. Kehitys tapahtuu pääsääntöisesti Pythonilla, jota tukee Django framework. Muut käytetyt teknologiat ovat MySQL-tietokanta ja Linuxin käyttöjärjestelmä.

Tehtävä sopii henkilölle, joka on kiinnostunut Bitcoin -maailmasta ja jatkuvasta kehittymisestä. Asiakasyrityksemme toimii mielenkiintoisella, täysin uudenlaisella toimialalla ketterän kehityksen mallein. Yrityskulttuuri on rento, matala hierarkkinen ja jokaisen työntekijän panos ratkaisee. Tulet työskentelemään yhdessä kolmen kehittäjän kanssa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

LocalBitcoins tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään, joten kokemusta Python -ohjelmoinnista sinulle ei tarvitse olla vielä paljoa. Kiinnostus ja harrastaneisuus ratkaisevat tässä positiossa, vaikkakin etuna on aiempi työkokemus Python -kehityksestä. Myös kokemus muista LocalBitcoinsin käyttämistä teknologioista katsotaan eduksi, kuten kokemus MySQL -tietokannasta, Linuxista ja Djangosta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Harrastaneisuutta tai työkokemusta Python -ohjelmoinnista ja MySQL -tietokannoista
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Pori / Ulvila

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.9.2018

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA

LocalBitcoins on suomalainen yritys, joka on globaali markkinajohtaja kryptovaluuttavaihdannassa. Yrityksessä työskentelee yhteensä noin 20 henkilöä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. LocalBitcoinsin alusta mahdollistaa turvallisen kryptavaluuttavaihdon henkilöiden välillä. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja kasvuvauhti on huima; uusia rekisteröineitä käyttäjiä on päivittäin noin 4000-5000.

HAE TÄSTÄ: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/pythonosaaja-kryptovaluuttaalustan-kehitykseen-poriin/15014013