Qlik osaaja monipuolisiin buisness intelligence tehtäviin Pengon Oy:lle Vantaalle

Kiinnostaako sinua työskennellä asiakasrajapinnassa monipuolisten Business Intelligence -projektien parissa? Haluatko mukaan nopeasti kasvavaan yritykseen, jossa sinun on mahdollista kasvaa ja kehittyä omien taitojesi karttuessa? Etsimme nyt kokoaikaista BI -konsulttia asiakasyrityksellemme Pengon Oy:lle Vantaalle. Tämä tehtävä antaa sinulle loistavan näköalapaikan eri liiketoiminnan alueille sekä auttaa sinua kehittymään erilaisten haasteiden ratkaisussa. Lue tehtävästä lisää ja hae!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista BI-konsulttia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksellämme Pengon Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT

BI-konsultin tehtävässä pääset työskentelemään asiakkaiden kanssa tiiviissä yhteistyössä kuunnellen ja tunnistaen asiakkaan liiketoiminnan ohjauksen tarpeita. Niiden pohjalta asiakkaalle luodaan ratkaisuja, jotka auttavat heitä pääsemään nopeasti ja vaivattomasti käsiksi ajantasaiseen ja relevanttiin tietoon. Tehtävänkuva on monipuolinen ja sisältää muun muassa määrityksiä, koodausta, laskentoja, palavereita sekä sähköpostiviestintää. Sinulla saattaa olla useampikin asiakasprojekti samanaikaisesti käynnissä, minkä vuoksi asiakasprojektien kulku ja hallinta sekä kokonaiskuvan hahmottamiskyky ovat tehtävässä erityisen suuressa asemassa. Projektit ovat monipuolisia, koska jokainen niistä on räätälöity yrityksen yksilöllisten tarpeen mukaan. Sinun on myös mahdollista vaikuttaa omiin projekteihisi omien kiinnostuksen kohteidesi kautta. Tämä tehtävä antaa sinulle loistavan näköalapaikan eri liiketoiminnan alueille sekä auttaa sinua kehittymään erilaisten haasteiden ratkaisussa.

Pengon Oy tarjoaa sinulle viihtyisän työpaikan, jossa on rennot ja asiantuntevat työkaverit. Pengonilla työhyvinvointia pidetään tärkeänä ja heillä pyritäänkin toimimaan joustavasti esimerkiksi työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa. Matalan organisaatiorakenteen vuoksi kaikkiin on helppo tutustua ja työilmapiiri on rento ja kannustava. Pengonin arvoihin kuuluvat muun muassa avoimuus, perhekeskeisyys, joustavuus, asiakaslähtöisyys sekä vapaus ja vastuu. Jos siis kaipaat vastuullista tehtävää, jossa pääset tekemään monipuolisia tehtäviä huippu tiimissä, Pengon on sinun paikkasi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävää tukeva koulutus (esim. IT -alalta) sekä yleistä ymmärrystä liiketoimintaprosesseista. Etsimällämme henkilöllä on entuudestaan tietokantaosaamista sekä Qlik BI-alustan tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä täsmällistä ja itsenäistä työotetta. Koska sinulla saattaa olla samaan aikaan useampikin projekti käynnissä, odotamme sinulta hyvää kokonaiskuvan hahmotuskykyä sekä taitoa priorisoida. Olet etsimämme henkilö jos sinulla on aito halu Business Intelligence alalle sekä motivaatiota kehittää omaa osaamista BI-ratkaisujen parissa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Alalle soveltuva koulutus (esim. IT-alan koulutus)
  • Tietokantaosaamista sekä yleistä ymmärrystä liiketoimintaprosesseista
  • Qlik Sense tai muun Qlik:in BI-alustan tuntemusta
  • Hyvä kokonaiskuvan hahmotuskyky
  • Motivaatiota ja aito halu alalle
  • Tiimihenkeä sekä hyvät kommunikointitaidot
  • Täsmällinen ja itsenäinen työote
  • Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan myös kokemus Power BI:n ja K4 Analytics:in käytöstä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, jonka jälkeen jatko todennäköinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.09.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Kymmenessä vuodessa Pengon Oy on kasvanut kahden yksinyrittäjän raportointipajasta Suomen suurimmaksi Qlik -partneriksi. Pengonlaiset ovat vakiinnuttaneet paikkansa Business Intelligence -kentällä vahvalla osaamisella ja avoimuudella. Pengon Oy pyrkii parantamaan asiakasyritystensä kannattavuutta ja tuottavuutta yhdistämällä tärkeät tiedot havainnollisesti sekä kaikille ymmärrettävään muotoon. Lue lisää Pengon Oy:stä heidän nettisivuiltaan!

Hae työpaikkaa osoitteesta: https://www.academicwork.fi/annons/qlik-osaaja-monipuolisiin-business-intelligence-tehtaviin-pengon-oylle-vantaalle/15012747