Radio Suomi ei kuulu

Radio Suomi live ei kuulu, Järviradio live kuuluu niin kuin pitää. Areenasta kuuluu ääni normaalisti, kun kuuntelee aiemmin tullutta radio-ohjelmaa. Laiteasetuksista kuuluu testiääni normaalisti. Ei varmaan iso vika, mutta kun en tiedä mitä tekis. Linux Mint 18.1, 64-bit, Cinnamon versio 3.2.7

Mikä selain, Google Chromella kuuluu kun hyväksyy Flashin tms. minkä liekään pari kertaa.
Eli Play-nappia on painettava pariin kertaan.

Firefox on mulla, kai se vika on siellä, koska se vaimeni pari kk. sitten. Nyt on kolme Flashia, ei auttanut.

Kokeile Chromella se on aika hyvä toistamaan kaiken kaman:
https://www.google.com/chrome/browser/desktop/index.html

Tai sitten asennat VLC soittimen ja päätteestä:

Streamien osoitteet löytyvät esim. Mediamonitorista:
https://www.mediamonitori.fi/index.php/tietosivut/nettiradiot

PS. Minulla toimii myös Firefoxilla Flash piti vaan “Allow and remember” ensin klikkaamalla tyhjää kohtaa jossa painikkeiden pitäisi olla ja sitten tuli nappulat näkyviksi joista toiston sai päälle.

1 tykkäys

Käytän mm. Radio Suomen kuuntelemiseksi esim. vlc:tä.
Ohjeet löytyvät linux.fi -sivuilta:
https://www.linux.fi/wiki/Yle_Areena_ja_Elävä_arkisto
Mielestäni turhaa vaivata selainta ko. tehtävään.

Sun pitää klikat sitä mustaa kohtaa oikealla hiirenpainikkeella ja valita salli Flashin käyttö ikkunassa. Sitten vasta kuuntelu onnistuu. Vähän huonosti toteutettu kun ei näy kuin mustaa siinä soittimen kohdalla. Sitten ohjelmaa voi kuunnella. Näköjään uusimman Firefoxin oletuksena että mitään flash toteutuksia ei käynnistetä oletuksena. Huomasin tämän äsken. Ubuntu 16.04 Firefox 57.0.1

Tuo juyli:n linkki antoi avun, mutta jostain syystä(ehkä Flash ja netti), ääni viipyy matkalla n. 30 sek., pääasia, että kuuluu. Chromellakin se kuului, mutta sen tuomat ongelmat olivat mulle liian isoja(sivu suljettu väärin ilm aiheuttamat synkronin uudelleenkäynnistykset ym. ilmoitukset, joten palasin taas Tulikettuun)Kiitoksia taas kerran avuista… seuraavana päivänä nettiradion kuuntelu ei enää onnistunut. En viitsi enää veivata, pitää tuoda radio tietokoneen viereen.

Heh, heh. Voihan tuonkin noin tehdä. Mutta mielestänim sopivin soitto-ohjelma kuunteluun on mplayer:

mplayer http://mediau.yle.fi/liveradiosuomi Mutta kukin tyylillään…

Kätevää. Enpä muistanut tuollastakaan.

Kokeilin tuota toisen kerran, nyt pelaa radion kuuntelu, enimmäkseen kuuntelen kyllä nykyään Järviradiota, kun olen tälläinen eläkeläisnörtti.OT, Mulla on veneessä kaksi konetta, toinen on 10" karttakone, navigointiohjelmana ilmainen Sea Clear, http://www.sping.com/seaclear/, jossa on aidot merikartat. Olen käyttänyt sitä jo 15 vuotta, toisella käytän nettiä.