Raja-antura.org

raja-antura.org on nyt sitten virallisesti kuopattu ja tämä foorumi on osittain pystytetty korvaamaan menetettyä
keskustelualuetta…

Pitäisikin tässä pureutua rautavirtualisoinnin pariin, openvz on jo tuttu mutta Xen olisi natiivia virtualisointia
tukevana systeeminä kätevämpi…

Mitä virtuaalikonetta käyttelette?

Eero

RIP Raja-Antura

Ensimmäistä kertaa näin linkin linux.fihin juuri Raja-Anturassa wikin ollessa noin viikon vanha. Ja nyt siirtelen kuolleen Raja-Anturan materiaalia Linux.fihin. Hassua.

Ihan vaan vmwarea pyörittelen satunnaisesti.

RIP raja-antura :frowning:

katsotaan miten tämä pystyy korvaamaan, onnistuuko samanlainen (linux-)yleisfoorumin suomen valloitus tältä foorumilta kuin mitä raja-antura teki :slight_smile:

Onhan se hyvä että paikka edes jossain muodossa siirtyy elämään muualla.

Aikaisemminhan tämä siirto jo olisi pitäny tehdä, mutta kait tämäkin paikka tästä kummasti piristyy.


Eero

Toivotaan. Wikissä alkaa olemaan aika hyvin asiaa, mutta aktiivisia kirjoittajia kaivataan lisää, siitä vain kirjoittelemaan! :slight_smile:

[quote=“heikki, post:5, topic:31”][quote author=eero link=topic=2.msg7#msg7 date=1187168659]
mutta kait tämäkin paikka tästä kummasti piristyy.
[/quote]
Toivotaan. Wikissä alkaa olemaan aika hyvin asiaa, mutta aktiivisia kirjoittajia kaivataan lisää, siitä vain kirjoittelemaan! :)[/quote]

Tulee niin paljon kirrjoitusvirheitä :). Itse taidan tyytyä vain ihmisten auttamiseen tms…

Eero

Kirjoitusvirheitähän voivat aina muut korjailla, pääasiahan on kuitenkin itse asia.

Qemua olen käyttänyt mutta vaikka onkin tehokas kone niin aika tahmealta se on tuntunut. Tosin kun lisäsin koneen muistin 2Gt:hen en ole sitä kokeillut, ainakin voisi antaa reippaan siivun siitä virtuaalikoneelle niin se voisi vaikka toimiakin nopeammin :). Pitääkin joku päivä kokeilla.

En paljonkaan ehtinyt Raja-anturassa käydä sen loppuaikoina. Työkiireet tuppaa nykyään painamaan päälle sen verran. Kyllä tämä varmaan tästä piristyy :slight_smile: ja varmaankin tulee sellaisia käyttäjiäkin jotka eivät Raja-anturaa olleet löytäneet.

Onhan se ikävä juttu kun raja-antura.org lopettaa toimintansa. Mutta jatketaan täällä eloa niinkuin ennenkin :slight_smile:

Jeps. Vaikka raja-anturassa ehdinkin osallistumaan keskusteluun aika vähän aikaa, oli foorumi ihan ok. Ehkä tällaisella keskittämisellä on puolensa.
Linux.fi viittaa jollakin tavoin legendaariseen Metropoli-BBS:n sekä FLUG:iin (Finnish Linux User Group)?

[quote=“juyli, post:10, topic:31”][quote author=skorppa link=topic=2.msg24#msg24 date=1187209172]
Onhan se ikävä juttu kun raja-antura.org lopettaa toimintansa.[/quote]

Jeps. Vaikka raja-anturassa ehdinkin osallistumaan keskusteluun aika vähän aikaa, oli foorumi ihan ok. Ehkä tällaisella keskittämisellä on puolensa.
Linux.fi viittaa jollakin tavoin legendaariseen Metropoli-BBS:n sekä FLUG:iin (Finnish Linux User Group)?[/quote]

Linux.fi:lla ei ole itseasiassa sen enempää FLUG:in kanssa tekemistä, kuin että sitä lainattiin FLUG:in käyttöön jotta domain saataisiin hyötykäyttöön. Koska sisältöä ei kuitenkaan saatu otettiin domain takaisin ja sinne perustettiin wiki ja nyt pyynnöstä tämä foorumi.

Entinen Metropoli BBS liittyy asiaan siten, että sekin oli Teppo Oranteen projekti, kuten sinänsä wiki ja foorumikin teknisessä mielessä (myös FLUG majaili vuosia Mpolin palvelimilla)

Olihan raja-antura hyödyllinen foorumi mutta niin on toivottavasti tämäkin :slight_smile: Ja onhan Linux.fi helpompi osoite newbieillekkin, eli löytävät helpommin perille; riittää kunhan tietää mikä linux on…