Ratkaisukonsultti

Etsimme asiakkaallemme IFS Finland Oy Ab:lle rekrytoivaksi ratkaisukonsulttia Espooseen! Tämä on hieno mahdollisuus päästä työskentelemään kansainväliseen työhön sekä oppia ja kasvattaa omaa asiantuntijuutta mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista ratkaisukonsulttia Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan IFS Finland Oy Ab. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service(at)academicwork.fi

Työnkuva

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään ERP ratkaisukonsulttina IFS Applications käyttöönottoprojekteissa toimitusketjun ja kunnossapidon osa-alueella. Käyttöönottoprojektien asiakkaat ovat usein keski- ja suurikokoisia monikansallisia yrityksiä ja tulet työskentelemään 4-10 hengen projektitiimeissä, projektin laajuudesta riippuen.

Aluksi työskentelet avustavassa roolissa asiakasprojekteissa ja tyypillisiä työtehtäviäsi ovat muun muassa muistioiden ja materiaalinen tekeminen, asiakasratkaisun määrittely ja konfigurointi yhdessä asiakkaan kanssa, järjestelmän koulutus, asiakaskohtaisten muokkausten ja liittymien määrittely, järjestelmän testaus, asiakkaan järjestelmäkäytön konsultointi sekä muut asiakastukitehtävät. Osaamisesi kasvaessa voit saada vastuullesi myös muita projektin suunnittelutehtäviä tai omia projekteja.

Oletko kiinnostunut ratkaisukonsultin työstä? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä sekä kasvaa entistä haasteellisempiin työtehtäviin. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen tehtävään sekä oman mentorin yrityksen sisältä.

Etsimämme henkilö on

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, pääaineena esimerkiksi tuotantotalous tai tietojärjestelmät. Voit olla vastavalmistunut tai aivan opintojesi loppuvaiheessa ja sinulla on työkokemusta teollisuuden toimintaprosesseista kunnossapidon, huollon tai logistiikan alueelta. Eduksesi katsomme työkokemuksen toiminnanohjausjärjestelmien parista, esimerkiksi käyttöönottoprojektista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää paineensietokykyä, hyvää esiintymistaitoa sekä erinomaisia kommunikointitaitoja suomeksi sekä englanniksi ja työskentelytavoiltasi olet pitkäjänteinen, omatoiminen sekä ongelmanratkaisukykyinen. Pystyt myös toiminaan ryhmässä sekä työskentelemään useamman projektin kanssa samanaikaisesti. Myöhemmin kyseisessä roolissa B-ajokortti ja oma auto ovat välttämättömät, joten jos sinulla ei niitä vielä olet, olet valmis ne hankkimaan.

Etsimällämme henkilöllä on:
Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulutus
Työkokemusta teollisuuden toimintaprosesseista kunnossapidon, huollon tai logistiikan alueelta
Omatoiminen, pitkäjänteinen sekä paineensietokykyinen työskentelytapa
Sosiaalinen, energinen sekä kehityshaluinen luonne
Erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi
Ajokortti ja auto, tai valmius hankkia ne

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuussa 2015

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.4.2015

Hae tehtävää: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ratkaisukonsultti/14956251

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakasyrityksemme IFS Finland Oy Ab on IFS emoyhtiön omistama IT-palveluita tarjoava yritys. Heidän tyypillisiä asiakkaitaan ovat suuret ja keskisuuret teollisuusyritykset, joilla on paljon kansainvälistä liiketoimintaa. IFS Applications™ on yhtenäinen, integroitu tuote, joka tukee liiketoiminnan neljää ydinprosessia; huolto- ja palvelutoimintoja, tuotantoa, projektihallintaa ja toimitusketjun hallintaa. IFS Applications on kattava ERP- ratkaisu, joka vastaa kaikkiin yrityksen kaikkiin liiketoimintatarpeisiin. IFS Applications -järjestelmää voidaan käyttää maailmanlaajuisesti ja sen helppokäyttöisen ohjelmiston avulla voidaan vastata teknologian ja liiketoiminnan muutoksiin - jopa ennakoida niitä – jolloin pysytään askel edellä kilpailijoita. Lue lisää http://www.ifsworld.com/en/