Ruotsinkielentaitoinen IT-tukihenkilö

Etsimme IT-tukihenkilöä erilaisten asiakastukitehtävien pariin joko Helsingin tai Järvenpään toimipisteeseen. Jos sinulla on osaamista Windows-työasemaympäristöstä ja asiakkaiden kanssa työskentelystä, voit olla etsimämme henkilö. Tehtävässä pääset toimimaan osana asiantuntevaa tiimiä monipuolisten asiakastukitehtävien parissa.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista IT-tukihenkilöä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Canorama Oy:ssä.

TYÖTEHTÄVÄT

IT-tukihenkilönä pääset toimimaan monipuolisissa asiakastukitehtävissä osana asiantuntevaa asiakastiimiä. Tulet toimimaan 1.tason tehtävien parissa, jossa tehtävänä on hoitaa asiakkailta tulevia pyyntöjä työjonosta. Tehtäviin kuuluu ajoittain asiakaskäyntejä, joissa käydään paikan päällä asentamassa laitteita tai selvittämässä ongelmia sekä muiden toimipisteiden välillä liikkumista.

Työtehtäviisi kuuluu:

-Windows-koneiden esiasennus ja käyttöönotto
-Verkkoasetusten määrittäminen
-Tulostimien asennus
-Asiakkaiden neuvominen erilaisissa IT-asioissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva IT-alan koulutustausta (esimerkiksi datanomi) ja sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Toimit sujuvasti Windows-työasemaympäristössä, pidät ongelmanratkaisusta ja viihdyt asiakaspalvelutehtävissä. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen ja reipas sekä sinulla on järjestelmällinen ja vastuuntuntoinen työote. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen ymmärrystä.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Soveltuva IT-alan koulutustausta
-Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
-Osaamista Windows-työasemaympäristöstä ja Office-ohjelmista
-Ongelmanratkaisukykyä ja hyvää asennetta
-Järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työote
-B-ajokortti sekä mahdollisesti oma auto

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa

Kesto: Määräaikainen 12kk aloituksesta.

Paikka: Helsinki tai Järvenpää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 24.10.2017

Asiakasyrityksellämme on tavoitteena rekrytoida henkilö omille listoilleen määräaikaisuuden päätyttyä.

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ruotsinkielentaitoinen-it-tukihenkilo/14995836 ! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA

Canorama on paikallinen huippuosaaja, jonka tuotteita ovat erilaiset tiedonhallintaratkaisut. Toimisto- sekä it-alan hankinnoissa oikea, ammattimainen hankintapäätös vaikuttaa suoraan asiakkaidemme menestykseen. Teemme yhdessä lujasti töitä auttaaksemme asiakkaitamme löytämään ja valitsemaan parhaan mahdollisen ratkaisu- ja palvelukokonaisuuden.