Sales Manager Ari Hoville Helsinkiin

Kiinnostaako BI/DW, Data Science, Edistynyt Analytiikka tai Big Data? Oletko tuloshakuinen ja myyntihenkinen tekijä, jolla on kykyä vakuuttaa ja sitouttaa asiakas? Haemme nyt aktiivista ja tuloshakuista henkilöä tekemään myyntiä Ari Hovi Oy:lle! Tehtävä räätälöidään kokemuksesi ja osaamistasosi mukaan: voit siis olla vielä urasi alkuvaiheessa oleva henkilö tai jo myyntityötä muutaman vuoden tehnyt alan ammattilainen. Lue lisää yrityksestä täältä: http://www.arihovi.com

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Sales Manageria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Ari Hovi Oy:llä. Jos sinulla on jo paljon alan kokemusta, on myös suora rekrytoituminen vaihtoehto.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä roolissa toimit myynnin ja markkinoinnin tehtävissä kovan ammattitaidon yrityksessä. Vastuullasi on myydä yrityksen koulutus- ja konsultointipalveluita asiakkaille. Olet yhteydessä tunnettujen yritysten asiantuntijoihin ja johtohenkilöihin, järjestät myyntitapaamisia ja markkinoit koulutustilaisuuksia. Rooli räätälöidään valitun henkilön mukaan, joten myös tehtävänkuva määrittyy pitkälti aiemman kokemuksesi perusteella. Tehtävässä on tärkeää avata aktiivisesti uusia ovia ja kartoittaa asiakkaiden tarpeita. Odotamme sinulta vahvaa myyntihenkisyyttä ja vastuunottoa.

Ari Hovi Oy:n osaamisalueeseen kuuluu:

  • Tietovarastointi ja Business Intelligence
  • Tekoäly
  • Big Data, Hadoop ja analytiikka
  • Master Data
  • Käsitteiden mallinnus ja tietoarkkitehtuuri

Olipa asiantuntijaurasi missä tahansa vaiheessa, tämä tulevaisuuden toimialan tehtävä on todellinen mahdollistaja kenelle vain!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on teknisesti tai kaupallisesti painottunut korkeakoulutus tai opinnot loppusuoralla sekä kiinnostusta BI/DW:een, Edistyneeseen Analytiikkaan ja Big Dataan. Opintojesi vaihe ja työkokemuksesi yhdessä määrittelevät sen, millaiseksi roolisi muodostuu. Junior-positio edellyttää kokemusta esimerkiksi työharjoitteluista ja kesätöistä; Sales Managerilta taas edellytetään kokemusta myös vastaavanlaisista asiantuntija-, konsultointi- tai myyntitehtävistä. Pidemmällä alan kokemuksella myös suora rekrytoituminen on vaihtoehto. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta, mikä näkyy työtavassasi aktiivisuutena, rohkeutena ja itseohjautuvuutena. Asiakasyhteydenpito sujuu sinulta sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Teknisesti ja/tai kaupallisesti painottunut korkeakoulutus (esim. kauppatieteet, informaatioteknologia, tietojenkäsittelytiede; AMK/YO)
  • Työkokemusta (tehtävä räätälöidään kokemustason mukaan)
  • Kiinnostusta BI/DW:een, Edistyneeseen Analytiikkaan ja Big Dataan
  • Myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Keskeisenä roolin senioriteetin määrittelijänä on aiempi kokemus toimialalta: konsultoinnista, asiantuntijatehtävistä tai vastaavanlaisten palveluiden myynnistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 12 kk, myös rekrytoituminen mahdollista, sillä yritys etsii pitkäaikaista työntekijää
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen ja senioriteetin mukaan
Julkaisupäivämäärä: 21.8.

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-sales-manager-ari-hovi-oylle-helsinkiin/14990573

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Ari Hovi Oy on vuonna 1990 perustettu, toimittaja- ja tuoteriippumaton koulutus- ja konsulttiyhtiö. Yritys on konsultoinut lähes kaikkia Suomen Top 30 -yrityksiä sekä lukuisia julkishallinnon toimijoita. Yrityksen koulutukset ovat erittäin suosittuja isojen yritysten lisäksi suurten sekä keskisuurten konsulttiyritysten keskuudessa. Heitä tituleerataankin joskus ”konsulttien konsultiksi”. Ari Hovi Oy auttaa asiakkaita esimerkiksi tietovarastoinnin, business intelligencen, arkkitehtuurin, Big Datan ja analytiikan parissa. Tutustu yritykseen lisää täällä: http://www.arihovi.com/yritys/