Security Consultant ICT-alan johtavaan yritykseen Espooseen

Oletko tietoliikenteen koulutustaustan omaava nuori ammattilainen, jolla on jo hieman aikaisempaa työkokemusta tietoliikenteen tai tietoturvan parista? Palatko halusta päästä toimimaan kehityksen kärjessä kulkevan suomalaisen tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuja tarjoavan yrityksen näköalapaikalle tulevaisuuteen? Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Security Consultantia Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Santa Monica Networks Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Security Consultantin tehtävissä pääset työskentelemään vaihtelevissa tietoturvaan liittyvissä strategisissa projekteissa yrityksen tärkeimpien asiakkaiden parissa. Erilaisten projektien lisäksi tulet avustamaan yrityksen omien palveluiden kehittämisessä ja tuottamisessa. Pääset osaksi rautaisten ammattilaisten innostavaa tiimiä, jossa pääset takuuvarmasti kehittymään mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä!

Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi alansa johtavassa yrityksessä! Santa Monica Networks kehittää toimintaansa koko ajan eteenpäin toimien teknologian aallonharjalla ja he työskentelevät johtavien laitevalmistajien kanssa usein korkeimmalla mahdollisella partneritasolla.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tietoliikenteen koulutustausta ja jo hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi tietoliikenteen tai tietoturvan parista. Sinulta löytyy jo vahvaa teoriaymmärrystä ja mielellään osaamista Cisco, CheckPoint ja Fortinet-teknologioista sekä hyvää perustason ymmärrystä verkko- ja konesaliteknologioista. Olet asenteeltasi avoin, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Heittäydyt mukaan uusiin tilanteisiin etkä kaihda haastaviakaan tehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

- Tietoliikenteen koulutustausta (AMK tai DI)
- Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi tietoliikenteen tai tietoturvan parista
- Ymmärrystä ja mielellään aiempaa kokemusta Cisco-, CheckPoint- ja Fortinet-teknologioista ja ratkaisuista
- Hyvä perustason ymmärtäminen verkko- ja konesaliteknologioista
- Avoin, innokas ja asiakaspalveluhenkinen asenne
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Myös kaikki osaaminen ja harrastuneisuus ohjelmoinnin parista sekä erilaiset yleiset ja valmistajakohtaiset sertifioinnit nähdään eduksi! Lisäksi Juniper- ja Palo Alto -teknologiaosaaminen nähdään etuna.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, toimistotyöajat

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.9.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Santa Monica Networks Oy on turvallisiin tietoverkkoihin keskittynyt asiantuntija, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Santa Monica Networks on verkko- ja tietoturvateknologian sekä konesaliratkaisujen huippuosaaja ja edelläkävijä. Liikevaihto oli vuonna 2015 noin 37 miljoonaa euroa ja palveluksessa on noin 75 henkilöä. Santa Monica Networks Oy kuuluu osaksi Elisaa.