Senior full-stack-kehittäjä Helsinkiin

Haluatko olla mukana kehittämässä moderneja sovelluksia ja muuttaa maailmaa muiden huippuammattilaisten kanssa? Kiinnostaisiko työskentely monipuolisten asiakasprojektien parissa joissa pääset jatkuvasti kehittämään teknistä osaamistasi? Nyt se on mahdollista, sillä etsimme nyt laatutietoista Senior full-stack -kehittäjää liittymään osaksi osaavaa ohjelmointitiimiämme Helsingissä.

Exoven ohjelmistokehityksen kulmakiviä ovat huippulaadukkaat toimitukset parhailla avoimen lähdekoodin alustoilla. Toteutamme projekteja verkkopalveluista ja itsepalveluportaaleista reaaliaikaisiin big data -visualisointeihin. Valitsemme aina teknologiat ja työkalut, jotka tuottavat eniten arvoa asiakkaillemme.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä haastavien ja monipuolisten asiakasprojektien parissa osana tiimillistä huippuammattilaisia. Pääset osaksi rentoa ja joustavaa yrityskulttuuria joka tukee työntekijöiden työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Arvostamme monimuotoisuutta ja Exovella saatkin olla oma itsesi yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa. Toimialan parhaiden asiakkaiden, projektien ja teknologioiden myötä saat jatkuvasti oppia uutta ja kehittää teknistä osaamistasi. Exove tukee vahvasti ammatillista kehitystäsi ja tarjoaa erinomaiset etenemismahdollisuudet: kokemuksesi ja toiveidesi mukaan voit kasvaa tehtävässä myös esimiesrooliin.

Unelma-kollegamme

Toivomme sinulta erinomaisia teknisiä taitoja sekä kykyä ymmärtää asiakkaan teknisiä tarpeita ja kommunikoida niistä muille ohjelmistokehittäjille. Etsimme kokenutta Senior Full Stack -kehittäjää, joka pitää työskentelystä ketterin menetelmin. Arvostamme kokemustasi moderneista verkkopalveluteknologioista, kuten Drupal, React ja Node.js. Aidosti tärkeintä on kuitenkin aito intohimosi oppia uutta joka päivä. Osana työtäsi jaat aktiivisesti tietotaitoasi tiimisi jäsenten kanssa. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on välttämätöntä tässä tehtävässä menestymiselle asiakasprojekteistamme johtuen.

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen jobs@exove.fi. Kerrothan hakemuksessasi myös, miksi olet kiinnostunut työskentelemään juuri Exovella.

Exovesta yrityksenä

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa suunnittelemalla ja toteuttamalla avoimiin teknologioihin pohjautuvia verkkopalveluja. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme nykyään Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa 90 hengen voimin.