Senior On-site Support kiertämään Suomea

Etsimme useampaa IT-alan osaajaa IT-infrastruktuurin päivitysprojektiin. Viisitoista viikkoa kestävässä projektissa pääset kiertämään ympäri Suomea ja tutustumaan pohjoismaiden suurimpaan hotelliketjuun. Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

KUVAUS

Academic Work etsii useampaa osa-aikaista Senior On-site Supportia Suomen laajuiseen projektiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Hoist Group Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään projektissa, jossa hotelliketjun IT-infrastruktuuri päivitetään uuteen. Tulet yhdessä projektitiimisi kanssa käymään hotelleissa ensin kartoituskäynneillä, jotka kestävät noin 1-2 päivää. Tänä aikana yhdessä kahden kollegasi kanssa kartoitatte toimitilat ja varmistatte muutoksen toteutettavuuden. Kuvaatte ja dokumentoitte toimitilat sekä teette lyhyen kuvauksen mahdollisista puutteista. Toisella, 2-3 päivää kestävällä käynnillä toteutatte muutoksen eli kytkette ja asennatte uuden laitteiston (kassakoneet, tulostimet, tietokoneet ym.) sekä testaatte laitteiston toimivuuden. Kokeneempana henkilönä vastaat päivittäisen toiminnan aikataulutuksesta ja yhteydenpidosta projektipäällikön kanssa. Tulet kiertämään hotelleita ympäri Suomea Hoist Groupin autolla ja majoittumaan hotelleissa. Perehdytys järjestetään Hoist Groupin pääkonttorilla Vantaalla. Projekti kestää 15 viikkoa.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Laitekannan kartoitus ja dokumentointi
  • Uusien laitteiden asennus, käyttöönotto ja testaus
  • Vanhojen laitteiden alasajo ja kerääminen osoitetulle paikalle
  • Dokumentointi ja raportointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Järjestelmällisen työskentelyotteesi ja IT-osaamisesi ansiosta olet kykenevä asentamaan laitteiston käyttövalmiiksi ja testaamaan toimivuuden itsenäisesti tiimisi kanssa. Sinulla on jo työkokemusta IT-tuki- tai vastaavista tehtävistä useamman vuoden ajalta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva koulutus
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyvät IT-taidot (Asennus- ja konfigurointiosaamista, Microsoft Office)
  • Palvelualtis ja joustava työskentelyote
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • B-ajokortti

Eduksi katsotaan esimieskokemus, kokemus Oraclen PMS- ja POS-järjestelmistä sekä sujuva ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa nopealla aikataululla ja aloitamme haastattelut heti potentiaalisten kandidaattien haettua paikkaa!

Aloitus: 3.1.2018.

Työmäärä: Projekti, osa-aika

Kesto: 15 viikkoa

Paikka: Hotellit ympäri Suomea

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.12.2017.

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Hoist Group on kokonaisvaltainen majoitusalan kumppani hotelleille, terveydenhoitoalan laitoksille ja julkisille toimijoille. Todistetusti yli 20 vuoden kokemuksella majoitusalasta, Hoist Group on innovatiivisten nopeiden internet-yhteyksien, kokouspalveluiden, TV- ja sisältösovellusten, PMS- ja toimisto-ohjelmistojen sekä muiden vierastuotteiden ja -palveluiden markkinajohtaja. Useat hotelliketjut, itsenäiset lippulaivahotellit sekä julkiset sairaalat ovat luottaneet IT-järjestelmänsä Hoist Groupin käsiin. Yrityksen pääkonttori on Ruotsissa, ja sillä on toimipisteitä yhteensä 18 maassa EMEA-alueella.

Hae paikkaa tästä linkistä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/senior-on-site-support-kiertamaan-suomea/14998711

Aki Laulainen / Academic Work, esp02@academicwork.fi