Service Level Coordinator Tampereelle

Academic Work etsii kokoaikaista Service Level Coordinatoria Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työnkuva

Tässä tehtävässä pääset kehittämään Service Desk -osaamistasi mielenkiintoisessa työympäristössä mukavien kollegoiden parissa. Tehtäviisi kuuluu Dynamics Ax Services -sovellustuen päivystäminen, kuten palvelupyyntöjen vastaanottaminen ja koordinointi. asiakkaamme Dynamics Ax Services -tiimi palvelee sekä kotimaisia pienasiakkaita että globaaleja konserniasiakkaita, joten tehtävässä vaaditaan hyviä asiakaspalvelutaitoja suomeksi ja englanniksi. Tehtävissä painottuvat asiakaspalvelun lisäksi sisäiset tukitehtävät, kuten palvelutasojen seuranta, raportointi sekä asiakastietojen ylläpito.

Service Level Coordinatorina vastaat lisäksi Dynamics Ax Service Deskin prosesseista, palvelunhallintajärjestelmistä ja niihin liittyvistä koulutuksista. Vastuullasi on seurata, että palvelutasosopimuksissa (SLA) sovitut asiat toteutuvat ja raportoit niistä asiakkaille sekä sisäisille tahoille. Service Level Managerin rooli edellyttää aktiivista otetta Service Deskin ja asiakaspalvelun kehittämiseen.

Työtehtäviisi kuuluu:
palvelupyyntöjen vastaanottaminen ja koordinointi
palvelunhallintaprosessien seuraaminen
sisäiset tukitehtävät mm. raportointi, palvelutasojen seuranta, asiakastietojen ylläpito
asiakaspalvelu suomeksi ja englanniksi
osallistuminen Service Deskin kehittämiseen

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on esimerkiksi valmistunut tuotantotalouden, tietotekniikan tai kauppatieteiden alalta ja hänelle tuotannollisten prosessien ja toiminnanohjausjärjestelmien perusteet ovat entuudestaan tuttuja. Asiakaspalveluasenteen on lisäksi oltava korkealla.

sinulla on kokemusta ja kiinnostusta IT-liiketoiminnasta
olet oma-aloitteinen joukkuepelaaja ja viihdyt asiakaspalvelurajapinnassa
sinulla on hyvät ongelmanratkaisu- ja organisointitaidot, kykenet työskentelemään itsenäisesti ja uskallat ottaa vastuuta
pidät uudenlaisista haasteista ja olet valmis sitoutumaan
sinulla on ymmärrystä tietojärjestelmistä ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista nykyajan yrityksille
aikaisempi ITIL-tuntemus katsotaan eduksi

Tässä on erinomainen mahdollisuus opintojen loppuvaiheessa olevalle/vastavalmistuneelle insinöörille tai kauppatieteilijälle päästä mukaan kansainvälisen yrityksen asiakaspalvelutiimiin ja kerryttää omaa osaamistaan Service Level Coordinatorin tehtävistä. Hae paikkaa rohkeasti!

Aloitus: Asap

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 9kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Tampere

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä:04.12.2014

Hae tehtävään: http://www.academicwork.fi/jobad/service-level-manager-tampereelle/14952403

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin tai lähettämääsi hakemukseen liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön Tomi Erävaaralle hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakkaamme on IT –alan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoiminnan prosessien kehittämiseen.