Software Specialist Vantaalle tai Tampereelle

Haemme vastavalmistunutta Software Specialistia asiakasyrityksellemme Ideal Product Datalle. Jos sinulla on IT-alan koulutustausta ja aiempaa kokemusta skriptikielistä sekä SQL Serveristä, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää ja hae tehtävää mahdollisimman pian!

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista Software Specialistia työskentelemään Vantaan tai Tampereen toimipisteelle!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Ideal Product Data Oy:llä.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä osallistut vaihtuvien tiimien kanssa asiakasprojekteihin vastaten muun muassa käyttöjärjestelmätason tehtävistä ja sovellusten konfiguroinnista. Sujuva työtehtävien hoitaminen edellyttää, että hallitset joitain skriptikieliä (PowerShell, BAT, Python) etkä kavahda SQL Serverin hallinnoimista. Tulet saamaan tehtävään hyvän perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

Sovellusten konfigurointi ja kustomointi
Käyttöjärjestelmien ja tietokantojen asennukset
Käyttäjähallinta ja tuki sovellusten asentamiseen liittyen
Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittyä ja laajentaa osaamistasi, kansainvälisessä ilmapiirissä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä laajasti eri tehtäviin organisaation sisällä esimerkiksi IT-arkkitehtuurin tai pilvipalveluiden puolelle.

Etsimämme henkilö on
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta IT-alalta (esim. AMK) ja aiempaa kokemusta erityisesti skriptikielistä koulun tai harrastuneisuuden kautta. Työskentelet sujuvasti osana tiimiä, mutta olet työntekijänä myös itseohjautuva. Kommunikoit myös sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus
  • Tuntemusta joistakin seuraavista: Python, PowerShell tai XML sekä SQL Server
  • Sujuva englannin ja suomen kielen taito
  • Analyyttinen, tarkka ja oma-aloitteinen työote
  • Kyky työskennellä itsenäisesti ja tiimissä, sekä asiakkaiden parissa
  • B-ajokortti satunnaisiin työmatkoihin

Eduksi luetaan aiempi kokemus Linuxista ja SQL-Management Studiosta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta.

Paikka: Vantaa tai Tampere, omasta tilanteestasi riippuen

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA
Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/software-specialist-vantaalle-tai-tampereelle/15015773](http://jobs.academicwork.fi/annons/software-specialist-vantaalle-tai-tampereelle/15015773.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
IDEAL PLM on täyden palvelun PLM-talo, joka tarjoaa kaiken mitä yritykset tarvitsevat hallitakseen tuotteidensa elinkaarta. Edustamme Siemens PLM Softwaren maailmanluokan tuotteita. Meiltä yritykset saavat ohjelmistot, järjestelmät, käyttöönotto-, integrointi- ja ohjelmiston lisensointipalvelut sekä kattavat koulutus- ja tukipalvelut. Meillä on vankka ja monipuolinen toimiala- ja PLM-järjestelmäosaaminen, joiden avulla pystymme tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa merkittävästi. IDEAL PLM on menestyksekkäästi toimittanut PLM-projekteja jo vuodesta 1992. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Vantaalla, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella ja Pietarissa Venäjällä. Yrityksemme työllistää yli 80 työntekijää.