SQL Server Specialist kasvamaan tietokantaratkaisujen ammattilaiseksi

Etsimme nyt asiakkaamme tietokantapalveluiden yksikköön uusia kykyjä! Jos SQL Server, kansainvälisyys ja mahdollisuus tehdä jo uran alkuvaiheessa monipuolisia ja haastavia projekteja suuressa organisaatiossa kiinnostaa, sinun kannattaa jatkaa lukemista.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior SQL Server Specialistia! Työpaikka sijaitsee sopimuksen mukaan joko Helsingissä tai Tampereella.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä työskentelet monipuolisesti tietokantojen ylläpitotehtävien ja projektitehtävien parissa. Työskentelet yhteistyössä kokeneiden kollegoiden kanssa ja saat myös oman mentorin tukemaan kehittymistäsi. Osaamisesi kehittyessä pääset mukaan asiakasrajapintaan ja sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, missä projekteissa työskentelet. Tehtävässä työskentelet pääsääntöisesti SQL Serverin parissa.

Työtehtäviisi kuuluu tyypillisesti:

-asennuksia
-konfigurointia
-tietokantaoperointia
-tietokantaympäristöjen suorituskyvyn analyysiä

Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus sinulle, joka haluat rakentaa toimivia tietokantaratkaisuja yhdessä alan kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Mikäli haluat työskennellä kansainvälisessä ja innovatiivisessa ympäristössä sekä toimia yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa, tämä työ saattaa sopia juuri sinulle.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä ideaalitilanteessa 1/2-2 vuotta työkokemusta tietokantojen parissa työskentelystä. Olet esimerkiksi tehnyt harjoittelusi tietokantaylläpidon tai asennusten parissa ja haluat nyt kehittää taitojasi ja siirtyä vahvemmin asiantuntijarooliin. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja tartut toimeen oma-aloitteisesti. Ennen kaikkea olet kiinnostunut luomaan huippuluokan tietokantaratkaisuja ja kehittymään niiden ammattilaiseksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Osaamista SQL Serveristä (esim. asennus, ylläpito ja/tai konfiguraatiokokemusta)
-Aito halu kehittyä tietokantojen huippuammattilaiseksi
-Hyvät yhteistyötaidot
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko todennäköinen

Paikka: Helsinki tai Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan, taustastasi riippuen

Julkaisupäivämäärä: 27.04.2018

Hae paikkaa tästä: https://www.academicwork.fi/annons/sql-server-specialist-kasvamaan-tietokantaratkaisujen-ammattilaiseksi/15005097.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme kuuluu Suomen johtavien ohjelmistoyritysten joukkoon. Työllistyt osaksi yrityksen tietokantapalveluiden yksikköä. Tässä yksikössä pääset mukaan aidosti monipuolisiin projekteihin eri toimialoilla ja sinulla on myös itse mahdollisuus vaikuttaa urasi suuntaan.

Hae paikkaa tästä: https://www.academicwork.fi/annons/sql-server-specialist-kasvamaan-tietokantaratkaisujen-ammattilaiseksi/15005097