Suunnittelija yritysten asiakasviestintÄratkaisuihin

Onko sinulla osaamista ja vahvaa ymmärrystä esimerkiksi e-laskutuksesta, verkkolaskutuksesta tai EDI-sanomaliikenteestä ja näiden sanomamuodoista? Etsimme asiakkaallemme osaavaa ammattilaista kehittämään heidän asiakkaidensa viestintäratkaisuja.

Tietoa toimeksiannosta

Academic Work etsii kokoaikaista suunnittelijaa asiakkaamme Professional Services -osastoon.

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service(at)academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Haemme hyvällä asenteella ja taidoilla varustettua suunnittelijaa asiakkaamme Professional Services -osastoon. Työskentelet osana tiimiä jonka tehtävän pääpaino on viestintäratkaisuihin, kuten tulostus, sähköinen laskutus sekä elektroninen arkistointi, liittyvien asiakassovellusten suunnittelussa, toteuttamisessa ja ylläpidossa. Luonteeltasi olet tarkka ja pitkäjänteinen sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa kansainvälisessä organisaatiossa. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea sekä englantia, ruotsin kielentaito lasketaan eduksi. Työ vaatii sinulta tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä. Tehtävässä edellytetään paineensietokykyä sekä kykyä hallita erisuuruisia ja vaativuustasoltaan sekä kestoltaan erilaisia projekteja yhtäaikaisesti

Oletko kiinnostunut? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä toimimaan mielenkiintoisten projektien sekä asiakkuuksien kanssa osana rautaisen ammattitaidon omaavaa tiimiä.

VAATIMUKSET

Etsimme henkilöä, jolla on jo noin parin vuoden kokemus esimerkiksi e-laskutuksesta, verkkolaskutuksesta tai EDI-sanomaliikenteestä ja niiden sanomamuodoista. Odotamme, että sinulla on vahvaa osaamista jostakin näistä. Osaaminen GMC Inspire Designer ohjelmistosta tai vastaavasta on tehtävässä menestymisen kannalta eduksi. Osaat myös toimia luontevasti asiakasrajapinnassa.

Tehtävässä vaaditaan:

 • Kokemusta e-laskutuksesta, verkkolaskutuksesta tai EDI-sanomaliikenteestä sekä niiden sanomamuodoista
 • Osaat toimia luontevasti asiakasrajapinnassa
 • Kiitettävää suomen suullista ja kirjallista taitoa
 • Hyvää englannin suullista ja kirjallista taitoa
 • Paineensietokykyä sekä kykyä hallita erisuuruisia ja vaativuustasoltaan sekä kestoltaan erilaisia projekteja yhtäaikaisesti
 • Määrätietoista ja järjestelmällistä luonnetta sekä taitoa dokumentoida projektit
 • Graafista silmää

Kokemus seuraavista osa-alueista katsotaan eduksi:

 • Kokemus GMC Inspire Designer –ohjemistosta tai vastaavasta on eduksi
 • Muut GMC Inspire -ohjelmistot
 • Eri tulostusformaattien tuntemus, esim. AFP
 • Ohjelmointitaito
 • MS SQL -tietokantatuntemus

Työsuhteen luonne on kokopäiväinen ja vakituinen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla lentokentän läheisyydessä.

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.3.2015

Hae tehtävää: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/suunnittelija-yritysten-asiakasviestintaratkaisuihin/14955685

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin tai lähettämääsi hakemukseen liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakkaamme on kansainvälinen IT-painoittenen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen viestintäratkaisuja.