System Specialist Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään!

Oletko analyyttinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, jolla on ymmärrystä IoT-ratkaisuista sekä aikaisempaa kokemusta ylläpitotehtävistä? Etsimme kokoaikaista Systems Specialistia työskentelemään tuotannon asiantuntijaroolissa IoT – palveluiden ylläpidon parissa. Mikäli kiinnostuksesi heräsi, hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Systems Specialistia Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan
Soneralle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet toimimaan tuotannon asiantuntijaroolissa, jossa työskentelet IoT-palveluiden ylläpitotehtävien parissa. Tehtäviisi sisältyy serverien, sovellusten ja päätelaitteiden ylläpitoa, vian- ja muutoshallintaa sekä toimitusprosessissa mukana oloa, esimerkiksi määrittelyvaiheeseen osallistumista uusien asiakkaiden kohdalla. Työskentelet osana tiimiä, joka vastaa myös kentällä liikkuvilta asentajilta ja asiakkaiden pääkäyttäjiltä tuleviin teknisiin tukipuheluihin ja -viesteihin. Työ tapahtuu pääosin Linux- käyttöjärjestelmäympäristössä.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet analyyttinen ja asiakaslähtöinen tekijä ja kiinnostunut IoT- ratkaisuista. Asiakasyrityksemme on televiestintäalan suuryritys, jossa pääset työskentelemään alan ammattilaisten kanssa kansainvälisessä ympäristössä!

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva IT-alan koulutustausta (amk/DI) sekä 1-2 vuotta aikaisempaa kokemusta sovellusten, serverien ja/tai tietokantojen ylläpitotehtävien parista. Tuotannon prosessit ovat sinulle tuttuja sekä ymmärrät IoT-ratkaisujen perusperiaatteita. Sinulla on lisäksi aikaisempaa kokemusta SQL- ja NoSQL tietokannoista sekä Linuxin ylläpidosta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, analyyttisyyttä sekä kykyä ja näyttöä menestyksekkäästä ratkaisukeskeisestä työotteesta ja tiimityöskentelytaidoista.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • tehtävään soveltuva koulutustausta (amk/DI)
  • 1-2 vuotta kokemusta ylläpitotehtävien parista
  • aikaisempaa kokemusta SQL- ja NoSQL tietokannoista sekä Linuxin ylläpidosta
  • ymmärrystä tuotannon prosesseista ja IoT-ratkaisuista
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • analyyttisyyttä sekä kykyä ja näyttöä menestyksekkäästä ratkaisukeskeisestä työotteesta ja tiimityöskentelytaidoista

Suureksi eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta IoT- sovellusalustojen parista ja/tai tuotannon automaatio- ja/tai verkonvalvonnan työkaluista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elo-syyskuussa 2016

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki, Tampere tai Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Hae paikkaa tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/systems-specialist/14973683

Julkaisupäivämäärä: 12.7.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Sonera tarjoaa tietoliikenne- viestintä- ja televisiopalveluja kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Palvelut yhdistävät ihmiset heille tärkeisiin yhteisöihin ja asioihin sekä lisäävät jokapäiväisen elämän mukavuutta ja laatua. Yrityksille Sonera luo kestävää kehitystä tukevia viestintäratkaisuja, jotka vapauttavat aikaa ja energiaa tuottavaan työhön ja kasvuun. Soneralla oli vuoden 2012 lopussa 4,4 miljoonaa kiinteän ja matkaviestinverkon liittymäasiakasta ja yrityksen palveluksessa työskentelee 4 000 henkilöä, ja yhtiö toimii noin 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. www.sonera.fi

Sonera on osa Telia Company-konsernia, joka toimii Pohjoismaissa, Baltian maissa, Euraasian kehittyvillä markkinoilla Venäjä ja Turkki mukaan lukien, sekä Espanjassa. www.teliacompany.com