System Specialist Soneralle

Oletko kiinnostunut sovellusylläpidosta ja haluat kehittää taitojasi vaativassa asiantuntijatehtävässä kansainvälisessä yrityksessä? Academic Work etsii nyt System Specialistia Soneran Tuotteet ja Palvelut -yksikköön. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää jo tänään!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista System Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Soneralla.

TYÖNKUVA

System Specialistina tulet toimimaan tiimissä, joka vastaa mobiili-lisäarvopalveluiden ja platformien operatiivisesta toiminnasta ja ylläpidosta tuottaen laadukkaan asiakaskokemuksen. Työtehtäviisi kuuluvat sovellusylläpito, vianhallinta, kehitysprojekteihin, muutoshallintaan ja asiakastoimituksiin liittyvät asiantuntijatehtävät. Tehtävässä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä yrityksen sisäisten sidosryhmien sekä eri toimittajien kanssa. Tulet toimimaan myös asiantuntijatehtävissä eri järjestelmien käyttöönottojen yhteydessä. Työtä tehdään pienen tiimin kesken joka on keskittynyt mobiili-lisäarvopalveluiden tuottamiseen.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Mobiili VAS järjestelmien ylläpitotehtävät
  • Vianselvitykset ja –korjaukset
  • Muutoshallinta
  • Asiantuntijatehtävät esimerkiksi tuotekehitysprojekteissa

Oletko kiinnostunut System Specialistin tehtävästä? Sonera tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän sekä tiiviin ja asiantuntevan työporukan. Pääset toimimaan vastuullisessa asiantuntijatehtävässä yhdessä televiestintäalan edelläkävijöiden kanssa. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää jo tänään!

VAATIMUKSET

Voit olla etsimämme henkilö jos sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta, esimerkiksi Amk-puolelta. Lisäksi sinulla on noin kaksi vuotta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi palvelinten ylläpitäjänä tai järjestelmäasiantuntijana. Sinulta löytyy kattavaa tietokantaosaamista (SQL Server ja Oracle) ja erityisesti Unix/Linux-ympäristö on sinulle tuttu. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Työntekijänä olet aktiivinen ja ongelmaratkaisukeskeinen.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta
  • Noin kaksi vuotta työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Vahvaa tietokantaosaamista ja Unix/Linux ympäristön hallintaa
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Ongelmaratkaisukeskeinen ja innostunut asenne ohjelmistokehitystä kohtaan

Katsomme eduksesi mobiiliverkko- ja palveluosaamisen tai aiemman kokemuksen pilvipalveluista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 31.12.2015 asti

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.5.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/system-specialist/14957817

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme Sonera Finland tarjoaa verkkoyhteyksiä ja televiestintäpalveluja, joiden avulla asiakkaat voivat viestiä helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Yrityksen ainutlaatuisuus perustuu siihen, että he ovat kansainvälisesti vahva ja samalla paikallisesti kärkiluokkaa, mikä tarjoaa käyttäjille maailmanluokan asiakaskokemuksen aina Pohjoismaista Nepaliin.