Talousjärjestelmän käyttötestaaja Skanskalle Helsinkiin!

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva taloushallinnon tai IT-alan opiskelija? Etsimme kokoaikaista käyttötestaajaa asiakkaallemme Skanska Oy:lle. Jos sinulla on kiinnostusta taloushallintoa ja käyttötestausta kohtaan, voit olla etsimämme henkilö!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista talousjärjestelmän käyttötestaajaa projektiin Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Skanskalla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä osallistut sekä uuden talousjärjestelmän että uusien versiopäivitysten testaukseen projektiluontoisessa tehtävässä. Tulet pääasiassa testaamaan Oracle Fusion – järjestelmää, mutta tulet myös tekemään käyttöönottoon liittyvää toimittajarekisterin läpikäyntiä. Tarkka tehtävänkuva määrittyy myös oman osaamisesi mukaan.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan kansainväliseen yritykseen ja saat samalla kattavan näkemyksen järjestelmäprojektin testauksesta sekä taloushallinnosta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimämme henkilö on vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa. Opinnoissasi olet suuntautunut taloushallinnon tai tietotekniikan puolelle. Ideaalihakijallamme on opintojen lisäksi jo hieman ymmärrystä taloushallinnosta (esim. kesätöistä tai opintojen ohelta). Persoonana olet oma-aloitteinen ja reipas, etkä pelkää tarttua tuumasta toimeen. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomea sekä hyvää englannin kielen taitoa. Katsomme suureksi eduksi, jos sinulla on kokemusta järjestelmätestauksesta.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Tehtävään soveltuva koulutus (taloushallinto tai tietotekniikka)
- Ymmärrystä taloushallinnosta (esim. kesätöistä tai opintojen ohelta)
- Oma-aloitteinen ja reipas työskentelyote
- Sujuva suomi ja hyvä englannin kielitaito
Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta järjestelmätestauksesta. Lisäksi katsomme eduksi myös, jos sinulla on kokemusta Oracle Fusion tai Basware -järjestelmistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 4 kuukautta, projektin aikataulun muuttuessa, mahdollisuus pidempään ajanjaksoon
Paikka: Nauvontie 18, Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 4.12.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Skanska Oy on osa Skanska-konsernia ja Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä. Skanska-konserni toimii valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä elinkaarihankkeet.