Talousjärjestelmän käyttötestaaja Skanskalle Helsinkiin

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva taloushallinnon tai IT-alan opiskelija? Haluatko päästä työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä järjestelmätestauksen parissa? Etsimme kokoaikaista talousjärjestelmän käyttötestaajaa asiakkaallemme Skanska Oy:lle. Jos sinulla on kiinnostusta taloushallintoa ja testausta kohtaan, voit olla etsimämme henkilö!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista talousjärjestelmän käyttötestaajaa projektiin Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Skanskalla.

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä osallistut uuden talousjärjestelmän testaukseen ja käyttöönottoon. Tulet pääasiassa testaamaan Oracle Fusion – järjestelmää, mutta tulet myös tekemään käyttöönottoon liittyviä tehtäviä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan kansainväliseen yritykseen ja saat samalla kattavan näkemyksen testauksesta sekä taloushallinnosta.

VAATIMUKSET
Etsimämme henkilö on vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa. Opinnoissasi olet mahdollisesti sivu- tai pääaineen myötä perehtynyt taloushallintoon. Persoonana olet oma-aloitteinen ja reipas, etkä pelkää tarttua tuumasta toimeen. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomea sekä englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään soveltuva koulutus (pää- tai sivuaineopintoja esimerkiksi taloushallinnon parista)

  • Ymmärrystä taloushallinnosta (esim. kesätöistä tai opintojen ohelta)
  • Oma-aloitteinen ja reipas työskentelyote
  • Sujuva suomi ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta Oracle Fusion tai SAP -järjestelmistä tai projektityöskentelystä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään lokakuun alussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kuukautta

Paikka: Nauvontie 18, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.9.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa: https://www.academicwork.fi/annons/talousjarjestelman-kayttotestaaja-skanskalle-helsinkiin/15013353.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme: https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Skanska Oy(https://www.skanska.fi/) on osa Skanska-konsernia ja Skanska on yksi Suomen suurimmista asuntojen, toimisto- ja tuotantotilojen sekä infrastruktuurin rakentajista ja projektikehittäjistä. Skanska-konserni toimii valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä elinkaarihankkeet.