Tältäkö se näyttää? KDE 4.0

se tulee sitt Euroopan huomenna tai Ameriiiiikan huomenna, se KDE 4.0

Täss ois uusimmat kuvatukset, josko kiinnostaa

ja täss saattaa joku lisääkin:
http://picasaweb.google.com/mmauder/KDE400

Jhyvältä näyttävätten! :slight_smile:

Hienolta näyttää. Miten toimii?

Joo upeelta näyttää, mutt joku on ihmetelly 4:n hitautta, mutt se hitaus voi johtua distrollisistakin syistä tai jos asennuksen on tehnyt live-cd:ltä, niin sen vaikutuksista nopeuteen en lähde arvuuttelemaan. Mutta mulla Suse 10.3:ssa KDE4 on ainakin yhtä nopeen tuntuinen kuin 3. Toiminnallisuudet ei oo vielä lupausten tai odotusten mukaiset ja aikas paljon innovatiivisa ohjelmiakin puuttuu vielä, kun ton ‘alustan’ kaiketi piti olla ensin jotenkin tiedossa sovellusten tekijöille.

Mutt antaas kattoo kun kehitys vielä hiukka ‘kehittyy’ kevään aikana, kun KOffice 2 ja Krita ja ‘Kaffe’, ym Plasmat ehtivät kunnolla nelos-aikakaudelle, niin eiköhän KDE 4:n erinomaisuus ala paljastua :smiley:

Vakaalta ja nopeelta tää siis kyllä vaikuttaa ja upeelta näyttää, monistakin ‘pikkuvihreistään’ huolimatta.

Kantsii ehdottomasti kokeilla ja tutustua. Sen asennus 3:n rinnalle kun ei sotke vanhaa ympäristöä ainakaan tässä kokeilemassani kokoonpanossa.

Juu, eiköhän se laatu rupea paranemaan jonkunlaisella vauhdilla kun se nyt tulee suuremman yleisön käyttöön kun tuo on “virallisesti julkaistu”. Ei se kyllä vielä kovin käyttökelpoiselta tunnu, jotenkin tuntuu lähinnä joltakin teknologiademolta. Mutta näinhän se on KDE:llä perinteisesti mennyt, x.0-versio muistuttaa enemmänkin yleistä käsitystä betaversiosta.