Tänään 15.4. Linux-aiheista juttua Kuningaskuluttajassa

Tänään 15.4. klo 19.30 pitäisi YLE 1:n Kuningaskuluttaja-ohjelmassa olla juttua aiheella “Windowsilla ylivalta ilmaisista vaihtoehdoista huolimatta”. Haastateltavana pitäisi olla Ilkka Lehtinen COSSista.

voisiko joku nauhoittaa tämän?


Eero

Löytyy Yle Areenastakin (ainakin viime viikon juttu on (vielä) siellä) viikon ajan lähetyksen jälkeen. Kyllä tuo tallennuskin onnistuu Mythtv:llä (tallennan muutenkin, mutta nettiyhteyteni ei ole kaikkein nopein) jos ei Areenan laatu/tekniikka/muu syy kelpaa.

Yle-dl on kätevät tuohon imurointiin suoraa komentoriviltä omaan käyttöön. Yle:llä on nyt jokin Yle-Passi joillekin ohjelmille. Silloin ei taida Yle-dl:stä olla apuja :frowning:
http://linux.fi/wiki/RTMPDump-YLE

Lisäys: olenpa huonosti lukenut tuon Linux.fi -ohjeen. Löytyy tuohon yle-dl -ohjelmaan myös lisävipusia mm. Yle-Passia varten. Ehkä tuo Yle-Passi pitää sitten rekisteröidä :frowning:

Satuin sattumalta kattomaan, suosittelen lämpimästi kaikille. Ihan asiantunteva juttu kaikin puolin, hienoa että kuluttajille tuodaan tietoa myös avoimen lähdenkoodin ohjelmista. Oli ihan älytön se summa, minkä sanoivat menevän nykyään pelkästään siihen että saa lisenssin käyttää windowsia.

Ohjelmassa päätyivät lopulta ostamaan koneeseen Windowsin, koska linux ei sovellu ns. hittipelien pelaamiseen. ;D

[quote=“joke93, post:5, topic:1054”]Satuin sattumalta kattomaan, suosittelen lämpimästi kaikille. Ihan asiantunteva juttu kaikin puolin, hienoa että kuluttajille tuodaan tietoa myös avoimen lähdenkoodin ohjelmista. Oli ihan älytön se summa, minkä sanoivat menevän nykyään pelkästään siihen että saa lisenssin käyttää windowsia.

Ohjelmassa päätyivät lopulta ostamaan koneeseen Windowsin, koska linux ei sovellu ns. hittipelien pelaamiseen. ;D[/quote]

hyvä ohjelma oli.


Eero