Technical Support Engineer Helsinkiin

Oletko IT-alan vastavalmistunut ja etsit ensimmäistä työpaikkaasi jossa pääsisit kasvamaan haastavampiin tehtäviin? Etsimme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä, joka toimii sekä asiakasrajapinnassa, että sisäisen tuen tehtävissä. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa nopeasti, jotta ehdit prosessiin mukaan!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Technical Support Engineeriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä toimit asiakkaiden teknisenä tukena Solibrin suunnitteluohjelmistoihin liittyen. Vastaat asiakkaiden pyyntöihin pääsääntöisesti sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Tukijärjestelmänä asiakasyrityksellämme on käytössä Sales Force ja raportointityökaluna Jira. Lisäksi työnkuvaasi saattaa kuulua sisäistä konsultaatiota ja koulutusta osaamistasosi mukaan.

Tehtävä sopii sinulle, joka nautit asiakaslähtöisestä ongelmanratkaisutyöstä ja haluat työskennellä kansainvälisessä työyhteisössä. Tässä tehtävässä työkokemuksella ei ole suurta painoarvoa, vaan arvostamme innostuneisuutta alaa kohtaan. Kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus laajentaa rooliasi teknisempään suuntaan tai esimerkiksi asiakaskoulutuksiin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja lisäksi harrastuneisuutta IT-alalta omien projektien muodossa. Olet persoonaltasi avoin, sosiaalinen ja pidät asiakkaiden kanssa työskentelystä. Luonteeltasi olet ongelmanratkaisija etkä pelkää tarttua haasteisiin. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto (AMK/Yliopisto)
  • Monipuolisia IT-taitoja ja kokemusta sekä Mac- että Windows-ympäristöistä, esim. harrastuneisuuden kautta
  • Halukkuus työskennellä asiakkaiden kanssa ja positiivinen luonne
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Sujuva kommunikaatio suomeksi ja englanniksi (toimistokieli on pääsääntöisesti englanti)

Eduksi katsotaan myös rakennussuunnittelu- sekä tietomallinnusosaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki, Ruoholahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 06.08.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae tehtävää kotisivujemme kautta osoitteessa https://www.academicwork.fi/annons/technical-support-engineer-helsinkiin/15011224

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen IT-alan yritys, joka myy ohjelmistoja 70 eri maahan. Yritys on perustettu Helsingissä ja sillä on toimistoja myös kansainvälisesti.