Teeworlds

mainio peli, kts http://www.teeworlds.com/

Ubuntu Suomella on oma serveri, nimellä Ubuntu Finland cft muistaakseni. Tervetuloa!

r

Tuo onkin erittäin mainio online peli :slight_smile: “2d quakea” mukavan söpöillä grafiikoilla…

Petyin kun tuo pelien ulkonäkö on todella rikki näin pclinuxos:ssa. Mitä voi tehdä jotta näkymä näytttäisi normaalisesti.

Elikkä ei näy painikkeiden tekstit, hiiren kursori on värillinen neliö ja taustat vaalea harmaa ja sinistä… plääh…taidan kokeilla mac os:ssa (voi ei… ei toimi ppc-koneessa, vaatii intel-pohjainen mac… ) eikuin winfoosille… :-\

Jos neliöitä näkyy niin vika voipi olla näytönohjaimen ajurissa (ehkä). itselläni oli jotakuinkin samanmoista ongelmaa pelien kanssa (myös teeworldsin). Ja näyttis oli siis nvidia suljetulla ajurilla… Asensin ajurin uusiks ja asetukset jne… Niin alkoi toimimaan kunnolla…

[quote=“Aspo, post:4, topic:247”]Jos neliöitä näkyy niin vika voipi olla näytönohjaimen ajurissa (ehkä). itselläni oli jotakuinkin samanmoista ongelmaa pelien kanssa (myös teeworldsin). Ja näyttis oli siis nvidia suljetulla ajurilla… Asensin ajurin uusiks ja asetukset jne… Niin alkoi toimimaan kunnolla…[/quote]Ahaa… tuosta voisi olla kyse. muissa pelissä grafiikat näyttävät kakkaa… pitää tsekata sitä tarkemmin. Kiitos vihjeestä.

Ainakin Debianissa Teeworlds on moitteetta kääntynyt myös powerpc:lle, joten jos mac os ei ole ainoa käyttis kyseisessä koneessa niin varmastikin Linuxin puolella saa toimimaan.